Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás? Szakítsak vele? Van értelme újra és újra megbeszélni?
Figyelt kérdés
A barátommal már több mint 1 éve vagyunk együtt, rengeteget veszekszünk, szinte minden héten. Kéthavonta odáig jutok, hogy szakítok vele, de aztán mindig visszasírja magát. Szeretem a veszekedések ellenére, ő is szeret engem. De nem tudom így elengedni, hogy attól félek, hogy csinál valamit magával...márt az is kitelik tőle. Nem is vagyok benne biztos igazán, hogy el akarom hagyni, de nem akarok veszekedésekkel tarkítva élni...Mit tegyek?2009. jún. 28. 00:59
1/3 anonim válasza:
szerintem monnd meg neki hogy ez igy neked nem jó, ha így folytatja akkor tényleg nem lesz semmi értelme hogy vele légy. monnd neki hogy ő is gondolja át,beszéljetek meg mindent,miken vesztek össze stb.ott valami baj van ha márennyi idő után itt tartotok :S
2/3 anonim válasza:
Említette esetleg, hogyha elhagyod, akkor csinál valamit magával? Mert ez érzelmi zsarolás, amit nem szabad megengedni. Egyébként biztos nem csinálna és egy ilyen feltételezés miatt soha ne maradj senki mellett, ha már nem érzed igazán jól magadat a kapcsolatban. Ami még megérne egy próbát, üljetek le beszélgetni, mond el neki, amit itt leírtál és vesd fel azt, hogy tartsatok mondjuk egy hónap szünetet. Ez idő alatt ne keressétek egymást és az egy hónap alatt mindketten át tudjátok gondolni, hogy érdemes e még folytatni. Az állandó veszekedés előbb utóbb ugyis a kapcsolat végéhez vezet,csak esetleg addigra idegileg is készültök és meg is utáljátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!