Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme megbeszélni? (a többi lent)

Figyelt kérdés

2 éve megismertem egy fiút, szerelem volt első látásra mindkét részről. De volt egy kis baj, a pasi akkor már 7-8 éve egy másik lánnyal járt (se házasság, se gyerek, de együtt élnek). Találkozgatni kezdtünk a sráccal, nagyon jól megértettük egymást. Eltelt egy év úgy, hogy nem történt köztünk semmi, de folyamatosan vágytunk egymásra. Vártam, hogy majd megjön az esze és szakít a párjával, de nem tette, tehát azt gondoltam, hogy felesleges kínoznom magam, megmondtam neki, hogy szeretnék kiszakadni a helyzetből, ezért fogjuk lazábbra a "barátságunkat" és elkezdtem randizgatni valakivel. Ő akkor teljesen elvesztette a fejét, azt mondta, hogy többet akar tőlem. Akkor elkezdtünk rendesen randizgatni, lefeküdtünk, olyan volt, mint egy álom. Ő is nagyon élvezte és én is. Eltelt így egy újabb év, végül megelégeltem, hogy nincs mersze szakítani, ezért megmondtam neki, hogy nem folytatom tovább, de megegyeztünk, hogy maradjunk barátok, mert nagyon jól megértjük egymást. Csak az a baj, hogy azóta is akárhányszor találkozunk, teljesen rám van gerjedve, én is rá. Annyira kívánom őt, mint még soha senki ezelőtt. Egyébként elmondta, hogy a párjával nem igazán működik a szex, mióta együtt élnek és folyton azt hajtogatja, hogy én milyen nagyszerű lány vagyok (szép, okos, szexi, nem hisztis és hogy mekkora veszteség lenne, ha nem lennék neki). Én úgy gondolom, hogy nyilvánvaló, hogy az ő párkapcsolata már nem működőképes. Szerintem csak azért van a lánnyal, mert ilyen hosszú idő után már nincs pofája elhagyni, meg azért, mert a család várja az unokákat. Viszont érzem, hogy szeret engem és azt súgják az ösztöneim, hogy mi szép pár lennénk. Szerintetek van értelme, ha beszélek vele, vagy ezek után nyilvánvaló, hogy sosem fogja megváltoztatni a véleményét?

23/L

2012. jún. 10. 08:55
 1/10 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy abba többet nem megyek bele, hogy lefekszem vele, de ő nem szakít. Én rendes kapcsolatot szeretnék, ha azt nem lehet, akkor semmi sem lesz többé köztünk.
2012. jún. 10. 09:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"Szerintem csak azért van a lánnyal, mert ilyen hosszú idő után már nincs pofája elhagyni" És ahhoz van pofája, hogy a háta mögött mással kavarjon? Ez nekem meredek. Sokszor nem értem, hogy a nők miért mennek bele ilyen kapcsolatba? Szerintem ezzel megalázzátok magatokat. Megértem, hogy szerelem, de akkor is. Próbálj meg beszélni vele, annyit még talán ér. Még egy dolog. Megértem, hogy szerelem első látásra, de nem félsz attól, hogy ha 8 éve együtt lesztek, akkor lesz mással is szerelem első látásra? És írtad, hogy a párjával nem működik a szex, és döglődik a kapcsolat. Ezeket miből gondolod? Ne haragudj, ha megbántottalak, ez a véleményem.
2012. jún. 10. 09:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem bántasz meg. Azért írtam ki a kérdést, hogy alkossatok véleményt. Egy ilyen kérdés után nyilván kapok majd hideget, meleget. Én is tudom, hogy hibás vagyok. Abból gondolom, hogy nem működik a szex, mert konkrétan megmondta, hogy egyszer ő utasítja el a párját, másszor a párja őt.
2012. jún. 10. 09:21
 4/10 A kérdező kommentje:
És igen, benne van a pakliban, hogy velem is megcsinálja majd ugyanezt, de ez más férfival is benne van a pakliban.
2012. jún. 10. 09:23
 5/10 anonim ***** válasza:
És nem érzed úgy, hogy kapcsolatban élőnek a (bocs a kifejezésért) ágyasa vagy? Ő is szerelmes beléd?
2012. jún. 10. 09:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok csak az ágyasa lenni. Már nem fekszem le vele és ha nem szakít, soha többé nem is fogok. Egyébként nem vallottunk szerelmet egymásnak, csak egyszerűen érzem, hogy törődik velem, közel áll hozzám és szexuálisan is kíván. Szerintem a szerelmet mindenki másképp definiálja.
2012. jún. 10. 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira nagy gond lenne azzal a kapcsolattal, akkor szakítana a csajjal. Egész egyszerűen Csak a SZERETŐJE voltál/vagy se több, se kevesebb. Ha eddig nem hagyta ott a csajt, ezután se fogja, valószínű nem véletlenül. Szerintem egyikőtöket sem szeret, csak mind a kettőtöket kihasznál. TE pedig szégyellhetnéd magad, hogy egy foglalt pasival kavarsz!

A megoldás egyszerű: megmondod neki, hogy vagy szakít a csajjal, vagy soha többet nem találkoztok. (Szinte 100%, hogy nem fog szakítani.)

2012. jún. 10. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, lehet, hogy nincs igazam, de leírom én mitől "félek". Nehogy az legyen, hogy Te a nagy szerelemtől ne lásd, hogy az orrodnál fogva vezetnek. Mindenképp beszélj vele erről, de én azt mondom, veszélyes dolog, ha valamibe ennyire "beleéled" magad. Hogy ti szép pár lennétek, stb...
2012. jún. 10. 09:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

2 éve járkál össze veled úgy, hogy esze ágában sincs otthagyni a párját! Szerinted most hirtelen mi változna? Egy beszélgetést megér, viszont kicsit durvábban.

Mondd el neki, hogy ez így neked nem megy... Ha nem akar téged párként, akkor felejtsétek el egymást, ne találkozzatok többé, minek kísérteni a sorsot? Csak vágyakoztok, te sosem fogsz tudni továbblépni. Ennyi. Két évig húztátok egymás agyát, döntse el hogy ki a fontosabb neki, gondolkozhatott szerintem eleget, bár elég egyértelműnek tűnik, hogy kit fog választani!

2012. jún. 10. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem hamar véget kéne vetni ennek az állapotnak mert a végén arra eszmélsz hogy évek óta vagy valaki szeretője megöregedtél és már nagyon kevés az esélyed arra hogy rendes párkacsolatba kerülj.
2012. jún. 24. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!