Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme ilyen környezetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ilyen környezetben barátnőt keresni?

Figyelt kérdés
Otthon csak szenvedek, nincs munkám, az apám meg terrorizál minket, amióta megvagyunk. Egyre nehezebben bírom idegileg, olyan reménytelen a helyzetem, mert még jó pasi sem vagyok ráadásul és pénzem és munkám sincs, hogy eltudnék innen mennei albérletbe. Közben jó lenne végre egy lányt találni, akivel szeretjük egymást, erre vágyom, de sosem sikerül, nem is vagyok egy nagy társasági ember, ezt is az apámnak köszönhetem, félénk, visszahúzódó sráccá váltam és bizalmatlan vagyok az embereekkel szemben, mindben az ártó szándékot látom.
2012. nov. 20. 19:18
 1/5 TOMAtm ***** válasza:
100%
kaparj össze egy kis ZS-t aztán irány anglia,lehet h csak mosogatni fogsz de megtanulod a nyelvet,lesz pénzed,aztán csak lesz valahogy - ennél jobbat nem lehet tenned,kell a környezetváltozás h kiszabadulj a depiből és elkezdj élni.mert igy csak szenvedés az élet,szóval pakolj!
2012. nov. 20. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
adom az előttem szólót!!
2012. nov. 20. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Üdv, dettó.
2012. nov. 20. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Miert pont Anglia??? Amugy a lelecelesben en is egyet ertek, ha korpa koze keveredsz megesznek a disznok, neha menni kell...
2012. nov. 20. 20:25
 5/5 TOMAtm ***** válasza:
angliában elég nagy magyar közösség van,könnyen találsz szállást köztük,melóban is segítenek,viszonylag jól is fizetnek(kb most a legjobban),megbecsüliuk a magyarokat -németeknél franciáknál lenéznek de nagyon.hollandia is jó még,de nehéz a nyelv.az angol nagyon könnyű
2012. nov. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!