Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépnek tartott lányok! Csúnya fiúknak van értelme próbálkozni nálatok vagy inkább ne is zavarják köreiteket?
Férfi vagyok, de tapasztalatból tudom, hogy ők nem a külsőt nézik hanem a bátorságot, hogy legalább egy értelmes mondatot ki tudott mondani a szép lánynak a csúnyának tartott srác.
Erről ennyit.
Ha ápolatlan, gusztustalan, visszataszító vagy, buta, udvariatlan bunkó,lekezelő, trágár, beképzelt, girnyó vagy dagadt, nagyon alacsony vagy sosincsvége colos, fehér, sárga, barna, fekete, füstös és büdös, akkor ne zavard köreinket.
De ha ezek közül egy is hiányzik, akkor valakinél mindig van esélyed.
TA!KA!ROODJ! most! Mersz élni TE!
CSak vicc. Én egy olyan faszi vagyok, akire ez nem vonatkozik. CSak szeretném leírni vígaszként az útcai élményeimet. Láttam én is sok szép leányzót olyan emberkékkel nyomulni kéz a kézben, hogy a szám tátva maradt, ennek meg hogy a ge cibe lett ilyen nője?! ez volt az első gondolatom... és nem egy ilyen van. Hidd el!
CSak azt akarom ebből hihozni, hogy sokaknak lehet simány esélye, csak tudni kell jól választani. Ez főleg a magasság/alacsonyságra értendő, meg a stílusbeli eltérésekre.
Az én barátom nem is szép, nem is magas (bár nálam azért 1-2 centivel magasabb). De jól érzem magam vele, jókat szoktunk beszélgetni és az ágyban is szuper.
Viszont mégis a kinézetére fog rámenni a kapcsolatunk: iszonyú önbizalomhiányos, emiatt állandóan más lányokkal flörtöl, mert nem tudja elfogadni magát, muszáj neki a pozitív visszajelzés. Aztán persze ha nem kapja meg, akkor még többet flörtöl. Ezt pedig hosszútávon nem tudom tolerálni. Főleg hogy az előző barátom pont az ellentéte volt, bomlottak utána a lányok, ő meg mind elhajtotta. Eleinte az is zavart, de aztán rájöttem, hogy bízhatok benne. A mostani barátomban nem bízom, ugyan én is szép vagyok, de miután azon keresztül értékeli magát, hogy hány lánnyal randizik, stb., így bőven benne van a pakliban, hogy ha jön egy nálam szebb lány, aki értékeli őt (és miért ne jöhetne, mindenkinél vannak szebbek, és simán lehet olyan, aki észreveszi azokat az értékeket, amiket én is), akkor otthagy, hogy növelje az önbizalmát.
Kicsit utánaolvastam a jelenségnek, tipikus. Emiatt az biztos, hogy ha tényleg meglépi ezt, akkor utána erősen el fogok gondolkozni, hogy a jövőben akarok-e bármit olyantól, akinek komplexusai vannak a külseje miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!