Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szépnek tartott lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépnek tartott lányok! Csúnya fiúknak van értelme próbálkozni nálatok vagy inkább ne is zavarják köreiteket?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 02:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9-es, az olvasással, vagy az értelmezéssel akadtak gondok? Feltettem egy hipotézist, annak megfejtésére, hogy miért akarnak a lányok hamis illúzióba ringatni néhány pasit. Lehet, hogy épp nem viccet akarnak belőlük csinálni, de valami oka biztosan van a dolognak. Hirtelen ez jutott eszembe, de lehet, hogy a lelkiismeretük miatt (amiért csúnyán elutasítottak élőben jó pár pasit) csinálják. Az is lehet, hogy misszióként fogják fel. Ez azonban mellékes, hiszen a cél nem minden esetben szentesíti az eszközt. Ilyesformán nem menti fel őket a hazugság terhe alól az, hogy csak "jót" akarnak.

Ami viszont egyáltalán nem stimmel a mondatodban, az a "rajtam" szó. Egy szóval sem említettem, hogy rajtam röhögnének. Ugyanis én átlátok ezeken a hazugságokon. Sok pasinak nincs kellő önismerete, így gond nélkül elhiszik ezeket az "önbizalom-építő" sorokat. De ha valaki tudja magáról, hogy pontosan milyen tulajdonságokkal rendelkezik, és azokkal mihez lehet kezdeni, akkor már nem hiszi el ezeket a demagóg szövegeket, hogy "mindenki megtalálja majd a párját", "biztos, hogy veled is szívesen járna valaki" és társai.

2012. nov. 6. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
azért rólad beszéltem, mert feltételezem te is egy csúnya alacsony pasi vagy. és semmi gondom a szövegértelmezéssel, egyszerűen unom már az önsajnálatot, amit itt levágnak a hozzád hasonlóak, mintha ettől bármi jobb lenne. no meg a közhangulatot is romboljátok, mert elveszitek a reményt a még nem reménytelen emberektől.
2012. nov. 6. 11:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Remény? Pont amiatt reménykednek, mert elhiszik ezt a sok sületlenséget, amit néhány hozzászóló írogat, hogy ne adja fel, meg, hogy biztosan talál majd valakit. Ezek csak közhelyek, de emiatt inkább megpróbálnak reménykedni, mint sem szembe néznének a tényekkel.

Rondán és alacsony pasiként élni a csajozás szempontjából, olyan, mint egy halálos betegség, ami megöli a lányokkal létrehozható kapcsolat bármilyen formáját. Ez tény, és minél korábban elfogadja valaki ezt a tényt, annál könnyebb lesz neki. Persze, lehet hozni itt ellenpéldákat, hogy ő ismer ilyen-olyan srácokat, akiknek mégis sikerült. Persze, a fent említett analógia itt is megállja a helyét. Halálos betegségből is épültek már fel emberek. Ez is tény, mint ahogy az is, hogy azért a többség mégis csak belehal.

2012. nov. 6. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
De előző! Telejsen igazad van, akinek nem megy, aki reménytelen az haggya a fenébe. De figyelj, csak egyet kérdeznék? TEis azért biztos mászkálsz az útcán, közterületeken, ahol látod ezt a sok kéz a kézben császkáló kib aszott szerelmes párokat. Neked ezek szép emberek? Tetszenek ezek neked? Mindegyik fickót sármos Alain Delon/ Vin Diesel hasonmásnak találod? A nőjeiket meg Monica Bellucci / KAte Beckinsale klónoknak? Szerintem nem. Átlagosabbnál átlagosabb pofák, kihízott jószágok, alacsony nő a magas fickóval és fordítva, salmpos komforpapucsba satöbbi. Többnyire ezeket látni. Az "álompárokat alig" És a jónők mellett is sokszor slamper slattyog. Egyszerűen tű a szénakazalban olyat kifogni, hogy egy olyan párt lássak,aminek mindkét tagja megnyerő kinézetelű, és itt a lényeg, az hogy kinek mi a zsánere, ki mire bukik. Az amit én egy tök átlag vagy az alatti dögunalomnak tartok, még másoknak lehet egy idealizált bálvány.
2012. nov. 6. 13:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Az utcán általában átlagos párok vannak, hiszen az átlagos attól átlagos, hogy abból van a legtöbb. Egy átlagos pasinak minden esélye megvan egy átlagos nőnél, de nem erről írtam. Van, akinek a sovány, van akinek az izmos, van akinek a macis jön be, ezen tényleg nem lehet sokat gondolkodni, ez tény. Még az alacsonyságot is kompenzálhatja a jóképűség. Ezeket aláírom. Viszont ha valakinek ronda az arca, és mellé még alacsony is, annak nem szabad hiú reményképeket adni. Az ilyen típusú férfi a mai körülmények között, ahol a szelekciós nyomás főleg a szépség és a magasság irányába kedvez, , tetszik vagy nem tetszik, de genetikai selejtnek számít. Ez az egyén életében nyilvánvalóan nehéz, hogy azzal kell szembesülnie, hogy olyan géneket hordoz magában, amik arra determinálják, hogy magányos legyen egész életében.
2012. nov. 6. 13:35
 16/17 Sophie39 válasza:
csak azért, hogy eloszlassam a tévhiteteket írom le a történetem :D én egy nagyon szépnek tartott lány vagyok, alakom is meg van 12 év versenytánc után és az arcom is szép mások szerint. Sokáig én is csak helyes fiúkkal jártam aztán egy régi barátom bemutstott a mostani páromnak, aki őszintén szólva még jóindulattal sem mondható szépnek, mindemellett még slacsony is. Én 163 cm vagyok ő 165. Ha azt mondanám első látásra szerelem volt hazudnék.. Első látásra nem tettszett sőt zavart is mert rettenetesen zavarban volt mellettem, és nem tudtam mit kezdeni vele. Aztán találkoztunk még párszor közös baráti vacsorák alkalmával és egyszer csak azon kaptam magam, hogy egyre többet beszélgetek vele. Lenyűgözött, hogy milyen okos és humoros. Mindig szerettem az olyan férfiakat akikkel művészetről és politikárol is beszélgethettem és nem értettek velem egyet mindenben. Nos a vége az lett a dolognak, hogy elkezdtünk kettesben találkozgatni végül beleszerettem és nem érdekell már a külseje, mert csak az érdekell, ami belül van. Persze az is nagyon tettszik, hogy ő nem úgy néz rám mint egy darab húsra, hanem látom a szemében, hogy én vagyok számára a világ legnagyszerűbb dolga.
2013. dec. 3. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Velem soha nem történt olyan, hogy egy lánynak is tetszettem volna.. Ápolt vagyok, divatosan őltözködöm ezek mellett őszinte, udvarias, megértő, kedves vagyok, de mivel nem nézek ki jól mind hiába..

Ezen az oldalon rengeteg lánynak küldtem magamról képet, de szinte egy sem írt vissza.. Akik meg visszaírtak 1-2 levelezés után lekoptattak..17/F

2014. jún. 7. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!