Aki találkozott cégen kívül haragos kollégájával, ott hogyan zajlott a találkozás?
De én kezdtem megvádoltam..de nem volt kitaláció ..ő hivott erre az oldalra..és elhitette hogy ugyanazt àlmodjuk ugyanazt érezzük ..
De csak kritizàl..
Ha màr azt irtàk a mesébe..amikor a mese meg az àlmok összemosodnak és lesz egy nagy zagyvasàg..és csak a mult ami biztos volt meg a leadott jelei meg hogy a baràtnőjének jó a radarja-hàt nem éppen..szoval tisztàzhatnà màr velem tudja a szàmom..bàr vàrhatok amig piros ho nem esik..
Ja nem a bunyojelenetet vàrom és nem hogy feleségül vegyen-azt màr elcsesztem mikor elfogadtam a jégkrém ajànlatàt ott tettem magam a szürke halmazba ..
Köszöntünk egymásnak, Szia! Szevasz! és kész...
Miatta kellett otthagynom egy meló helyet, de áldom a sorst, hogy otthagytam azt a veszedelmet...
Azóta kiállok magamért és mindent centet kikövetelek, sokszor kettő helyett dolgozok de ez eddig honorálva volt, pénz formájában...
Ő ment erre, én meg arra.
Kinem szarja le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!