Első munkanap? Pályakezdő vagyok
Én is azt ajánlanám hogy ne izguld túl mert csak rosszabb lesz.Én is ezt rontottam el,pályakezdőként sok mindent nem fogsz tudni és könnyű az elvárások miatt bestresszelni amitől csak rosszabb lesz az egész.
Ha nem értesz valamit kérdezz rá akár kétszer is,én is sokszor csináltam azt hogy inkább nem kérdeztem mert akkor nem tűnök annyira hülyének de ez később visszaüt amikor már elvárják hogy tudd közben meg nem vagy tisztába a dolgokkal.Add a legjobbat amit tudsz és ha fejlődsz valószínűleg nem lesz baj,pályakezdőtől nem várják el hogy profi legyen.
Ezt miért nem a HR-től kérdezed?
Nálunk pl. későbbi kezdés van, szerződéskötés, munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás, bemutatás, körbevezetés stb. aztán elkezdődik a betanítás a munkaidő végéig. Szóval az első nap kicsit később kezdődik és nagyrészt technikai dolgokkal telik, de a normál munkaidő végéig tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!