Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a legkevésbé ciki...

Melyik a legkevésbé ciki munkahely? McDonald’s, gyári munka, takarítás, vagy árufeltöltés?

Figyelt kérdés

Milyen irányba menjek el érettségivel? Először itthon csináltam az egyetemet, majd félösztöndíjjal külföldön.

Sajnos mentális betegségek miatt képtelen leszek elvégezni, a család azt mondta nem fizetik tovább úgyhogy “takarodjak” el dolgozni…

(Pedig egy részét én is fizettem magamnak, mert közben vállaltam részmunkaidőben munkát fél évig)

A probléma az hogy nem hiszik el hogy a pánikbetegség meg a depresszió súlyos dolgok és emiatt buktam meg kellett halasztanom, sőt a covid alatt szinte lehetetlen volt online teljesíteni.

Visszaköltöztem vidékre, rászoktam a frontinra, pszichológus nem tudott eddig segíteni.

Mivel a családom is agybeteg, így nem akarom hogy azzal zsaroljanak tovább hogy már fél éve itthon vagyok, mikor ők meg pékségben robotolnak. (Ezt szerettem volna elkerülni hogy nekem is havi 200k-ért kelljen ilyen helyen rabszolgának lennem)

Szóval, aki ilyen helyen dolgozik, melyik a legnehezebb, legcikibb, kezdőnek mit ajánlotok?

Most ott tartok hogy kórházba, pszichiátriára sem tudok befeküdni, mert nincs tb-m…

Az anyám egyébként évek óta azzal szekál, hogy fogadjam el egy gazdag férfi közeledését és nem lesz semmire gondom. De közben azt sem tudja hogy én nem is vonzódom a férfiakhoz, úgyhogy ez kilőve.

2023. jan. 9. 05:28
 121/143 anonim ***** válasza:

Most 2 szóban nemmtudom megfogalmazni de:

Isten nem hiába adta hogy megszüless erre a földre. Akart teged es terve van veled.

A te oldalad: akarod megismerni a jó Istent, aki szeret téged es onnmagát adta érted, emberi testet vett fel es emberré lett hogy segítsen rajtunk.

Akarod őt megismerni, nyitott lennél rá?

Az pedig az örök élet hogy megismerjenek téged, az gyedul igaz Istent és Jézus Krisztust.

A remény az örök élet amit jutalmul kaphatsz/nyerhetsz el ha hiszel hinni akarsz IstenNEK.

Van mennyország azok számára akik hisznek de teszik az Isten akaratját.

Nem érdekel ,lehet lepontozni, de ez az igazság, ne félj csak kezd el keresni Jezust /Istent úgyis can időd mint a Tenger

aug. 28. 08:57
 122/143 A kérdező kommentje:

117 nincsen ingyen…

Ha nincs biztosításod akkor már nem látnak el.

De voltam már allamiban egyébként.

Olyan volt mint halottnak a csók.

Semmit nem tudott mondani nekem.

A pszichiáter meg csak leszidott.

Olyan jól vagyok hogy tegnap este is teletomtem magam gyógyszerrel, erre hajnali 4 óta már megint fent vagyok.

Csak abban bízom hogy annyira tönkreteszi a szervezetem a xanax hogy magamtól elmegyek hamarosan.

1-2 even belül, mert utána már tényleg egy forintom sem lesz.

2,5 éhezés meg rizsen, krumplin való élés után meg már ez is kikeszit.

Pedig zabalni finom dolgokat mindeki imád, ez egységes az emberekben…. Ennyi év koplalás után már ez pluszban rátesz a bajomra.

Főleg mióta a telefonom is olyanokat csinál már hogy magatol kitörli az emlékeket belőle, na ez már túl sok volt.

Pár napja már találtam egy új módszert, miszerint sok sót fel kell oldani vízben és az jó módszert. Utána olvastam és sajnos pont olyan veszélyes mint a xanax. Nem garantált és lehet hogy zöldségként ebredsz fel.

Most annyira rosszul vagyok hogy megint ott tartok hogy fel akarom hívni a bunkó segelyvonalat. Pedig nagyon megbántottak már egyszer ott.

szept. 9. 04:54
 123/143 A kérdező kommentje:

Igen kedves 121….

[link]

És vele mi célja volt “istennek”?

20 évig annyit szenvedett mint 100 kivert kutya szerencsétlen, de a két szerencsétlen szülője azért életben tartotta…. Szép karma.

Én a karmaban hiszek és a reinkarnacioban.

Marpedig ha nárcisztikus apa anya nagymama és nagyneni melle szuletsz, akkor olyan túl sok jót nem akarhatott veled isten.

Eddig nem is tudtam hogy az anyám is nárci, de ő is az. Viszont kizárólag felém.

Mással olyan mint egy tündér, csak rajtam akarja megbosszulni a szar karmáját. Mondjuk az van neki keményen. Mélyszegénység, pszicho apa, pszicho férj, extra beteg gyerek. Undorító szar takarítói, cigányokkal teli gyari munkák…. Hát van ennél szarabb élet? Nincs.

Annak örülne a legjobban ha megégne az arcom és torz lennék.

Meg a nagynéném is aki azt akarta csinálni mint én csak neki nem jött össze. Ezért gyűlöl brutálisan.

Nem tudom erre milyen orvos mondana azt hogy éljél tovább.

szept. 9. 05:01
 124/143 anonim ***** válasza:
Tényleg jobb ha sürgősen hívod a segélyhívót...és beszélsz valakivel, aki szeret téged, közel áll hozzád. Biztos van valaki, nem kell hogy pszichológus legyen. Most tényleg meg akarod ölni magad? Gondolkodjál már, mi értelme lenne? Csak szólok hogy mindenki meg fog egyszer halni. Akkor már nem jobb kiélvezni? Beszippantani az őszi falevelek illatát, nézni a naplementét, zenét hallgatni, olvasni, embereknek segíteni. Ne mondd már hogy nem tudnál valami melót vállalni ha rendbejössz. A takarítói munkát lehet lenézni, de sok előnye is van: nem akkora nagy a felelősség, lehet közben álmodozni, nehéz meló nem azt mondom, de ugyanakkor kényelmes is. Ausztriában jól megfizetik, csak egy jó helyet kell kifogni ahol normálisak az emberrel. Rengeteg embert keresnek hotelmunkákra, meg lehetne próbálni, ha majd rendbejössz.
szept. 9. 07:51
 125/143 anonim ***** válasza:
Orvoshoz sem lenne hülyeség elmenned. Sokszor valamilyen orvosi probléma áll a háttérben
szept. 9. 13:14
 126/143 A kérdező kommentje:

124 én örülök ha te tudod élvezni a faleveleket, de ha nem tudod mi az a szorongasos depresszió, ami az utóbbi évek alatt átment már pszichózisba, akkor úgysem fogod tudni megérteni miről beszélek.

Kit hívjak fel? Az anyámat aki örül a bajomnak, az apám testvérét, aki ha leejt egy villát, akkor utána fél óráig bőg hangosan hogy halljam majd eljátssza a hattyú halálát? Mondtam már hogy nincs testvérem és sosem voltak barátaim vagy párom….

Kiélvezni az életet az tudja aki normális, stabil és PÉNZES családba született és nincs egyszerre 6 betegsége.

És a nárcisztikus borderline apja nem verte halálra az anyát meg majdnem öt is, miközben azt mondogatta hogy jön értünk a sátán mert kárhozottak vagyunk és a pokolban fogunk égni.

Meg gondolom a te apád mer telefonálni, meg bemenni a boltba és beszélni emberekkel mint egy normális felnőtt férfi. Az enyém nem.

Legszívesebben leokádnám a pofajat.

Mondd 30 évesen milyen jövőkép az hogy takaritasz amíg meg nem doglesz? Miközben más férjhez megy, gyereke lesz, ami a normális?

Nem az hogy egy kis szobában rohad majd megy reggel 6kor takarítani.

Arról nem is beszélve hogy az anyám is tönkrement már a fizikai munkába, pedig ő 20 kilóval több nálam, erős testalkat, meg soha nem volt depressziós. Mégis sok baja van fizikailag. Én egy dinnyét nem tudok berakni a hűtőbe, amikor megkér, mert nem bírom el… aztán persze leszid hogy mekkora szerencsétlen vagyok. Pedig látja hogy kiáll az összes csontom….

Igen, ilyen vagyok. Annyi jelenleg a problémám hogy nincs kíméletes modszerem.

De dolgozom rajta, azt nem mondhatjátok hogy nem, mert olvasok az éhen halásrol, a sós vízről, sőt télen talán össze tudom majd hozni hogy megfagyjak.

Nehéz lehet az elején, de az a legkimeletesebb. Nem mondhatja senki hogy nem teszek ezért.

Az elmúlt fél évben akarok VALÓBAN öngyilkos lenni. Előtte még fostam tőle, most már ha belegondolok hogy az egészségtelen életmód miatt még van egy évem max, már nyugodt vagyok.

Amúgy is beleillene ebbe az undorító ocsmány családi karmába.

Már nálunk már tényleg csak az a rosszabb aki bezárta a pincébe a lányát és évekig erőszakolta. Na az még nálunk is rosszabb, azt elismerem.

szept. 12. 09:09
 127/143 anonim ***** válasza:

Sajnálom nagyon hogy mindezeken keresztül kellett menned, de ez még nem ok arra hogy öngyilkos legyél! Nagyon sok ember szenvedett lelki és testi károkat, mégsem akarnak öngyilkosok lenni, hanem pl. részt vesznek a paralompián. Bocsi hogy ezt a takarítás dolgot ajánlottam, én is depis leszek kicsit ha rágondolok hogy menjek ki Tirolba, és csak azért hogy legyen pénzem takarítsak. Ezért is fogtam bele most egy szakmába. Neked valami olyan szakma kéne, ami terápiás hatású. Cukrász pl, alkotni valami finomat. Anyud akkor mit eszik ha nem főz nálatok senki? Kenyeret, rizst esztek minden nap? Talán megtanulhatnál főzni. Nem csodálom hogy depis vagy. Először is rendbe kellene jönnöd mentálisan-fizikailag, azután dolgozni vmit, majd tanulni, amit nem utálsz. Amúgy ha úgysem köt ide semmi, nyugodtan mehetnél külföldre dolgozni, úgyis dolgoztál már ott. Akkor meg miért maradnál itt, ha itt nincs semmi munkalehetőség, ahogy mondtad barátaid sincsenek? Majd szerzel barátokat is közben. Csak ki kellene tanulnod egy szakmát, amit nem utálsz csinálni. Mit tanultál egyébként? Anyud csak nézi ahogy szenvedsz és kész, beül a tv elé, nem mondja hogy menj el orvoshoz kisfiam?

Hagyd már légyszi ezt az öngyilkos dumát!!! Annyi szép dolog van az életben, csak meg kellene látnod. Először is meg kellene tamulnod szeretni, és elfogadni önmagad. Nem szeretsz zenét hallgatni, vagy enni egy jó kis húslevest, olvasni egy jó könyvet?

szept. 12. 10:38
 128/143 anonim ***** válasza:
Amúgy még mindig a takarítást választanák az öngyilkosság helyett...nincsen benne semmi rossz, és nem kell örökké azt csinálni. Sőt motivációt ad a tanulásra. Van aki kifejezetten szeret takarítani mert látja a munkája eredményét, megköszönik neki a munkát. Pl. egy kórházban tök menő takarítani. Ezzel hozzájárulsz más emberek gyógyulásához
szept. 12. 14:01
 129/143 anonim ***** válasza:
Választanám
szept. 12. 14:02
 130/143 anonim ***** válasza:
Számomra egyik sem lenne ciki. De ha választani lehetne, akkor leginkább takarító lennék, vagy árufeltöltő.
szept. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!