Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a legkevésbé ciki...

Melyik a legkevésbé ciki munkahely? McDonald’s, gyári munka, takarítás, vagy árufeltöltés?

Figyelt kérdés

Milyen irányba menjek el érettségivel? Először itthon csináltam az egyetemet, majd félösztöndíjjal külföldön.

Sajnos mentális betegségek miatt képtelen leszek elvégezni, a család azt mondta nem fizetik tovább úgyhogy “takarodjak” el dolgozni…

(Pedig egy részét én is fizettem magamnak, mert közben vállaltam részmunkaidőben munkát fél évig)

A probléma az hogy nem hiszik el hogy a pánikbetegség meg a depresszió súlyos dolgok és emiatt buktam meg kellett halasztanom, sőt a covid alatt szinte lehetetlen volt online teljesíteni.

Visszaköltöztem vidékre, rászoktam a frontinra, pszichológus nem tudott eddig segíteni.

Mivel a családom is agybeteg, így nem akarom hogy azzal zsaroljanak tovább hogy már fél éve itthon vagyok, mikor ők meg pékségben robotolnak. (Ezt szerettem volna elkerülni hogy nekem is havi 200k-ért kelljen ilyen helyen rabszolgának lennem)

Szóval, aki ilyen helyen dolgozik, melyik a legnehezebb, legcikibb, kezdőnek mit ajánlotok?

Most ott tartok hogy kórházba, pszichiátriára sem tudok befeküdni, mert nincs tb-m…

Az anyám egyébként évek óta azzal szekál, hogy fogadjam el egy gazdag férfi közeledését és nem lesz semmire gondom. De közben azt sem tudja hogy én nem is vonzódom a férfiakhoz, úgyhogy ez kilőve.

2023. jan. 9. 05:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/143 A kérdező kommentje:

58 mondtam már hogy csak az anyámmal élek albérletben

Őt is nemreg verték át valami befektetéssel és lehúzták pénzzel

De azzal nyilván segít hogy megtűr itt, de nagyon rossz a viszonyunk és részegen már azt is mondta hogy takarodjak innen, lökdösött stb…

Sajnos nincs hova takarodnom

A legtöbb nő az én koromban már férfivel él, gyereke van tehat le van rendezve az élete, de velem ilyen nem lesz soha, nem akarom

Néha azért bánom én is hogy nem tudok gold digger lenni.

De szexundorral nehéz lenne.

Az apámat már nem emlékszem mióta nem láttam.

Az lenne a legrosszabb ha azt látnom kellene.

Az a number one beteg a családban.

Elmebeteg és erőszakos, undorodom tőle.

Felőlem meg is halhatna holnap.

60 engem nem érdekel hogy mennyire boldog egy elhízott, nem szép, 300 fős faluban élő kozmunkas nő, aki a hasonló kaliberű férjével el együtt.

Legyen boldogabb mint a kpop idol aki depressziós.

Engem mindennek neveltek csak annak nem hogy az ilyen tipikus életet elfogadjam. De magamtól is ilyen lettem volna.

Azt is mondtam már hogy nem nézek le senkit. Magamat nézem le amiért nem sikerült többre vinnem és ha arufeltolo lennék akkor még inkább lenézném.

Egyszerűen nem lehet annyira megeroszakolni a személyiséget hogy ne jöjjön egy sírógörcsös pánikroham ha ilyen közeget látok.

Főleg ha arra gondolok hogy én is így végezném.

Orvoshoz nem tudok menni már mondtam

Amikor meg tudtam covid volt és nem javasoltak az osztályt.

aug. 12. 23:59
 62/143 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz takarítani, stb...akkor miért nem pályázol meg irodai munkákat angol nyelvtudással?
aug. 13. 00:22
 63/143 anonim ***** válasza:
Amúgy tudod hogy 2 szakma ingyenes? Lehetsz cukrász, szakács, stb...lehet hogy éppen a sütikészítésben találnád meg az örömöd
aug. 13. 00:43
 64/143 anonim ***** válasza:

"Engem mindennek neveltek csak annak nem hogy az ilyen tipikus életet elfogadjam. De magamtól is ilyen lettem volna."

Nem lettél ilyen mivel még ennyit sem értél el. Miért? Mert hatalmas az egód és a stilusodbol látszik hogy lenézéd őket akkor is ha tagadod.

aug. 13. 01:46
 65/143 A kérdező kommentje:

64

8 éven keresztül meg olyat értem el, amit maximum a nők 1-2 százaléka.

Ha már a támadás megy

aug. 13. 04:40
 66/143 A kérdező kommentje:
De ha szerinted egy gyári morzsakészítő, vagy egy kozmunkas, vagy egy arufeltolto bármit elért az életben, akkor veled is gond van
aug. 13. 04:41
 67/143 anonim ***** válasza:
A munkán kívül is van élet. Ezek a munkák igen csak fontosak. (Most nem feltétlen a közmunkáról beszélek.) Van olyan aki pl. tanári pályáról váltott a mekibe, vagy árufeltöltőnek, de olvastam olyat is hogy sírásónak. A lelkük így nyugodtabb, mikor hazamennek nem kell a munkával foglalkozniuk, szóval valamit csak elértek.
aug. 13. 08:11
 68/143 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ezeknek az embereknek gyerekeik vannak, ha vannak, ha nem dolgoznak, élvezik a szabadidőt. Kirándulnak, olvasnak, főznek, a családjukkal vannak, és nem depiznek.
aug. 13. 08:13
 69/143 anonim ***** válasza:

65

Ez nem támadás, ez tény.

Lényegtelen mit értél el régen, most sehol se vagy. Az általad lenézett emberek alatt vagy. Ezt nem én állítom hanem te.

66-at

Itt látszik mennyire lenézéd őket. Ők is az élet részét képezi, a te életed részét is, szóval köszönetet mondhatsz nekik. Minden nap bemennek és dolgoznak magukért és a gyerekeikért is. Szabadságra mennek, élvezik az életet.

Lenézéd ezeket az embereket, kikéred magadnak hogy ilyen munkát te nem fogsz csinálni, de te mit is csinálsz most?

Gyk-n, panaszkodsz de se dolgozni nem akarsz se orvoshoz elmenni.

Van egy olyan állapot ahol a beteg kényelemben van, nem akar változtatni az állapotán mert neki ez így kényelmes. Rossz helyzetben van, de inkább panaszkodik és másokat hibáztat mert ez könnyebb mint változtatni. A pszichológusom azt mondta ne hagyjam el magam mert ez a legrosszabb.Csak akkor ébredsz fel és jössz rá hogy valamit tenni kell amikor már tényleg semmid sincs, addig csak a hárítás megy.

Lehet arra hagyatkozni hogy régen mennyire jó voltál, de mire mész vele? Rég volt, elmúlt. A jelennek élj, és most nincs más választásod mint keresni egy orvost és 1 munkát. Ha nem fog csettintesre az öledbe hullani valami "nem civil" munka akkor bizony nem lesz más választásod mint az.

aug. 13. 08:27
 70/143 anonim ***** válasza:

"Melyik a legkevésbé ciki munkahely? McDonald’s, gyári munka, takarítás, vagy árufeltöltés?"

Ezt a kérdést tetted fel majd igazából csak a csaldodrol írtál és kijelentetted hogy egyikben se tudnál dolgozni. Elvileg nem nézed le őket de azt sem érted hogy lehet boldog az aki ilyen munkahelyen dolgozik. Elég érdekes.

aug. 13. 09:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!