Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a legkevésbé ciki...

Melyik a legkevésbé ciki munkahely? McDonald’s, gyári munka, takarítás, vagy árufeltöltés?

Figyelt kérdés

Milyen irányba menjek el érettségivel? Először itthon csináltam az egyetemet, majd félösztöndíjjal külföldön.

Sajnos mentális betegségek miatt képtelen leszek elvégezni, a család azt mondta nem fizetik tovább úgyhogy “takarodjak” el dolgozni…

(Pedig egy részét én is fizettem magamnak, mert közben vállaltam részmunkaidőben munkát fél évig)

A probléma az hogy nem hiszik el hogy a pánikbetegség meg a depresszió súlyos dolgok és emiatt buktam meg kellett halasztanom, sőt a covid alatt szinte lehetetlen volt online teljesíteni.

Visszaköltöztem vidékre, rászoktam a frontinra, pszichológus nem tudott eddig segíteni.

Mivel a családom is agybeteg, így nem akarom hogy azzal zsaroljanak tovább hogy már fél éve itthon vagyok, mikor ők meg pékségben robotolnak. (Ezt szerettem volna elkerülni hogy nekem is havi 200k-ért kelljen ilyen helyen rabszolgának lennem)

Szóval, aki ilyen helyen dolgozik, melyik a legnehezebb, legcikibb, kezdőnek mit ajánlotok?

Most ott tartok hogy kórházba, pszichiátriára sem tudok befeküdni, mert nincs tb-m…

Az anyám egyébként évek óta azzal szekál, hogy fogadjam el egy gazdag férfi közeledését és nem lesz semmire gondom. De közben azt sem tudja hogy én nem is vonzódom a férfiakhoz, úgyhogy ez kilőve.

2023. jan. 9. 05:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/143 A kérdező kommentje:

48 már rég megszűnt a tanulói jogviszonyom… Nem kellett visszafizetni semmit.

Azért hagytam ott mert a betegsegeim miatt nem tudtam csinálni.

Örülök így utólag hogy az érettségi meglett. Bár azzal semmire sem megy az ember

aug. 11. 13:31
 52/143 A kérdező kommentje:

49 gondolom nem lattal meg pszichiátriat belülről… én már igen

Jelenleg már nincs biztosításom.

Pár éve adtak gyógyszert, de nagyon rosszul lettem tőle.

Azóta én nem merek már bevenni semmit

Mint akit bedrogoztak, a falat kapartam vagy 5 órán keresztül…

Sajnos gyógyszerérzékeny IS vagyok

aug. 11. 13:35
 53/143 anonim ***** válasza:

Voltam depressziós,sőt még most is járok pszichológushoz de picsogást sose bírtam és te most ezt teszed. Kifogásokat gyártasz egyfolytában.

"Aki rendben van azzal hogy más sikeres, sikeres családba születik és mindene megvan addig neked csak szarért, húgyért kell takarítanod majd mint a szüleidnek, addig te úgysem fogsz engem megérteni…

Inkább takarítok szarert hugyert minthogy éhen haljak. Ébredj fel, lehet nehéz elfogadni de ez van. Éhen akarsz hallani vagy képezni magadat és nekiállni dolgozni hogy aztán legyen lehetőséged jobb életet élni?

"Én meg azokat az embereket nem értem meg akik képesek elviselni az ilyen életet, miközben más csillog villog és gazdag és olyan munkája van, amit imád és dől belőle a lé…"

És mindig irigykedjek? Mire megyek vele? Ők ebbe születtek bele, én nem. Ez van, ilyen az élet.

"Ennél rosszabbat minthogy takarítok 50 éves koromig amíg meg nem halok, még most is sírok ahogy írom. El sem lehet ennél rosszabbat képzelni."

Valaki gazdag családba születik és a kis ujját se kell megmozdítani, valakinek ez jutott de legalább dolgozik és halad előre az életben. Nem azon pörög hogy neki takaritania kell vagy gyárban melózni.

Szóval létezik a karma de nem mindig működik? Akkor lenne hiteles es akkor lenne értelme ha mindig működne. Így nesze semmi fogd meg jól.

Szépen keress fel egy pszichológust, utána mehet a munka.

aug. 11. 13:44
 54/143 anonim ***** válasza:
Figyu hányszor mondjam el neked hogy nem kell örökké takarítanod? Van aki 35 évesen vált szakmát. Ha inkább valami magasztosabb célért akarsz tenni, legyél ápoló, ments életeket, lehetsz laboros is, vagy tanulj fizikát és fejtsd meg az univerzum rejtélyeit, vagy tanítsd hogy később valaki más felfedezze. (Most csak úgy random leírtam pár dolgot.) Dolgozz, közben iratkozz be vmire ami tetszik, de először is dobd ki a gyógyszered a kukába, (bár asszem veszélyes hulladéknak számít), azután menj el futni, és egyél egészségesen, sok gyümi, spenót, bab, kukorica, cékla
aug. 11. 15:13
 55/143 anonim ***** válasza:
De először is menj el a boltba
aug. 11. 15:15
 56/143 anonim ***** válasza:

Nem akarsz egész életedben takarító lenni, ez oké de még annyit sem vagy hajlandó tenni hogy elmenj egy orvoshoz es keress egy bármilyen munkát.

Nem fog az öledbe hullani egy magasabb pozíció, muszáj lesz a 0-ról kezdened.

aug. 11. 15:37
 57/143 A kérdező kommentje:

53 jó te ilyen ember vagy. Te engem nem fogsz tudni megérteni, én meg téged.

Van akinek amputálják a lábát 25 évesen és nem lesz depressziós, hanem megy tovább és élni akar.

Ha velem ilyen történne, AZONNAL ugranék le a 10. Emeletről. Azonnal

Ennyi, ez van.

Nincs az az orvos, családtag aki engem meg tudna győzni hogy éljék csak egy lábbal.

Vannak nagyon nem szép elhízott emberek akik kis falvakban élnek, bejárnak a gyárba 50 even keresztül, hozzájuk hasonló emberrel kell lefeküdniük ha akarnak gyereket, szexet. És élnek amíg meg nem halnak

Ez amit most leírtam maga a depresszió számomra

Aztán tudnék mutatni(többet is) nagyon szép tehetséges, sikeres gazdag elismert, befutott kpop idolt(minden ami kell a jó élethez SZERINTEM) és többen is kinyírták magukat 25-26-27 évesen…….

Ezt kellene megérteni hogy az ember alaptermészetét nem lehet megvaltoztatni.

Ha nem lennék hulla depressziós, ha nem gondolnám azt hogy egy árufeltöltői élet az a pokollal egyenlő, akkor nem vergődnék itt….

A picsogasrol meg nem tehetek mert 0 éves koromtól kezdve azt hallgatom hogy az összes nárci(nyilván bennem is van) családtagom sajnaltatja magát, közben a szűz Máriának képzelik magukat….

Közben egy olyan anyaval akinek pont olyan élete volt, ami helyett bármit csak ezt ne, tipikus egyszerű ember. Van egy barátnője, aki egy kis 300 fős faluban él, talán már mondtam.

Hiába konyorogtem hogy ne beszéljen rólam neki, egyfolytában be nem all rólam a pletykás szájuk

Mikor hallom ahogy beszélnek, a nőnek a kapanyél kiesik a száján, egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy miért történik ez velem és hogy hogy lehetek ennyire különböző az anyamtol….

De nekik így jó és élni akarnak

Én meg rájuk nézek és jön a depresszív epizód.

Közben persze évekig hallgattam tőle, hogy fogjam ki a gazdag pasit és minden jó lesz. Hiszen szép vagy, okos vagy, az utcán is odajonnek hozzad, hát ezt kell tenned…

Egyrészt én ezt kválkodasnak tartom másrészt fogalma sincs hogy undorodom a szextől és kizárólag maladaptiv álmodozás közben tudnak tetszeni fiktív karakterek…..

erről sem tud semmit. Azt hiszi leszbikus vagyok, ezt is hallottam ahogy kibeszéli.

De áprilistól kezdve meg is változott valami, majd júliustól mar az is megszűnt hogy 45 évig kihúzom…

Előtte még érdekelt hogy hogy alakul majd a világ, hogy az ismert emberekkel mi lesz, hogy a földdel mi lesz, a tudománnyal mi lesz, az űrkutatással… szóval rengeteg minden érdekelt, jártam múzeumokba egyedül.

Most már ezt is LESZAROM áprilistól kezdve.

Csak nem akarok tobbe felkelni.

aug. 11. 23:24
 58/143 anonim ***** válasza:
A szüleiddel élsz együtt? Ők nem tudnak segíteni, nem támogatnak kicsit sem? Pont ez a baj hogy fekszel. Ki kell menned a napfényre. Próbáld ki, vegyél valamit a boltban. Azután főzz valamit és menj el futni
aug. 11. 23:34
 59/143 anonim ***** válasza:
Ha rám törnek ilyen kisebb depis epizódok, akkor elmegyek futni, vagy spanyol videókat nézek a youtubon. Nem kell vér komolyan felfogni az életet. Próbáld meg meglátni benne a szép dolgokat. Sztem olyan izgi, hogy nem tudom mi fog történni.
aug. 11. 23:37
 60/143 anonim ***** válasza:

"Vannak nagyon nem szép elhízott emberek akik kis falvakban élnek, bejárnak a gyárba 50 even keresztül, hozzájuk hasonló emberrel kell lefeküdniük ha akarnak gyereket, szexet. És élnek amíg meg nem halnak

Ez amit most leírtam maga a depresszió számomra"

Ezt nem akarod, és lenézed. Most jelen pillanatban alattuk vagy. Lehet ezek az emberek számodra nem szépek és gazdagok de lehet hogy bologok és tesznek azért hogy azok legyenek.

Neked segítség kell, miért nem mész orvoshoz? Ha nem jó keresel egy másikat.

aug. 11. 23:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!