Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tàrsashàzban erkélyen dohànyzó...

Tàrsashàzban erkélyen dohànyzókról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nekem az,hogy lustàk a méreggel teli seggüket levinni az utcàra,ahol nem fújnàk be màs erkélyére/lakàsàba a 4000 mérgező anyaggal teli füstjüket.

Ki hogy gondolkozik ezekről a szomszédokról?

2021. máj. 19. 15:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/195 anonim ***** válasza:
70%

De jó a jó ég áldjon már meg, hát neked hányszor kell leírni valamit, hogy az el is jusson az agyadig? Hányszor írták már le, hogy mi a párhuzam a főzős ablak nyitás, meg a benti cigis ablak nyitás között? Te tényleg szándékosan nem akarod megérteni, amit mondanak vagy csak trollkodsz.

Senki egy árva szóval nem beszélt arról, hogy panelen kívül hol tudsz főzni, annyi lett írva, hogy ha panel lakásban (tényleg tanuld már meg mit jelent a ban/ben rag, ha már itt nyelvészkedsz az MTA-val...) nem tudsz bográcsolni, tehát ha ott főzöl és büdös a kaja, max az ablakot tudod kinyitni. Ezt valóban ennyire nehéz felfogni? Rajtad kívül senki nem beszélt kinti bográcsolásról tóparton meg erdő szélén bszki.:D

2021. máj. 20. 16:20
 72/195 anonim ***** válasza:
0%

"azt várná el, hogy az erkélyen soha ne gyújtson rá senki, a lakásban pedig csak is zárt ablak mellett"

ÉN nem írtam ilyet sehol. Ha mással van problémád, akkor annak az illetőnek jelezd, én nem vagyok ráhatással az antidohányos gyk userekre.

2021. máj. 20. 16:21
 73/195 anonim ***** válasza:
62%
Ja nem írtad le szó szerint, épp csak erősen utaltál rá azzal a mondatoddal, hogy te nem érted miért nem szívják bent a cigit, ha szerintük úgy sem büdös. Magyarul miért nem tartják bent a lakáson belül a cigifüstöt, amit csak úgy tudsz kivitelezni (de talán akkor sem teljesen), ha minden ablakot közben becsuksz teljesen. Mert ha kinyitod, akkor kimegy és akkor már más is érzi. Ezzel szemben a többi antidohányos mit is írt? Hogy miért nem szívja bent és szagulja kizárólag ő a füstöt? Végül is, tényleg semmi köze a kettőnek egymáshoz, nem ugyanazt írtátok le épp csak másképp fogalmazva. Ja várjunk csak, de!
2021. máj. 20. 16:27
 74/195 anonim ***** válasza:
20%

" hol írtam szellőztetésről? Én arról írtam, hogy valaki bent, a lakásban tesz valamit.

(...)

Csak számomra ez egy létező, lehetséges opció, hogy HA valaki nem akar lemenni a tömb mellé folyton, a szomszédot viszont az erkélyen zavarja a füst, akkor elfogadható kompromisszum lehet a lakás. Nagymamám is így oldotta meg hosszú évtizedekig, mindenki jól járt. Én is így oldottam meg, amíg tömblakásban éltem."

illetve:

"Én is kiülök szívesen, ha úgy van. De közben meg nem zárkózok el attól sem, hogy a lakásban szívjam"

Jaja, itt például nagyon erősen utaltam rá, hogy mekkora antidohányos vagyok és életem legfontosabb hobbija a szomszédaim ablakcsukási szokásainak elemzése. Illetve elő is akarok írni másoknak mindent! Totálisan egyértelmű.

:D

2021. máj. 20. 16:32
 75/195 anonim ***** válasza:
37%
Én a kajaszagtól többnyire inkább megéhezek (kevés olyan van, ami elviselhetetlenül büdös számomra), a cigiszagot meg büdösnek érzem, ha a dohányzóknak így elromlik a szaglása, hogy az ételt büdösnek érzik, akkor talán nem kellene dohányozni. :-D
2021. máj. 20. 16:33
 76/195 anonim ***** válasza:
60%

Ha nem tévedek nem én nyígtam azon, hogy miért jövünk a főzős példával, mikor te nem is írtál szellőztetésről. Te indítottál azzal a mondattal, hogy nem érted miért nem szívják bent, ha szerintük nem büdös, majd mikor a 71-es ugyanerre a gondolatmenetre építve felhozta a főzés témát, nálad totálisan beakadt a lemez, beállt az agyhalál és nem értetted mi köze a kettőnek egymáshoz és hol írtál te szellőzésről. Majd mikor többen és többször leírjuk, hogy mi miatt jött szóba (az első kommented miatt), akkor meg mentegetőzöl itt, hogy utólag ezt meg azt írtad. Oké.:D

Ja azt meg se említsük, hogy te ebből kihoztad azt, hogy nem érted miért cigizik az, aki undorodik tőle meg hogy biztos zavarja a füst. Hogy ezt is milyen csodálatos eszmefuttatás során sikerült kififikázni, azt inkább nem is próbálom megérteni.

2021. máj. 20. 16:36
 77/195 anonim ***** válasza:
60%
A kulcsszó 76, hogy SZÁMODRA! Számomra meg elég sok kajának minimum kellemetlen a szaga, amelyiket nem szeretem (van pár) azt meg egyenesen büdösnek találom és sokkal kevésbé idegesít a néha beáramló cigifüst, mint a büdös kaja szag vagy pl a visítozó kölkök.
2021. máj. 20. 16:40
 78/195 anonim ***** válasza:
21%

Miért ne értettem volna a főzős példát? Továbbra is ez a kérdésem. Adtam rá konkrét választ: a főzéssel is úgy járok el mint a dohányzással:

ha büdösnek gondolom, nem művelem a lakásban

ha nem gondolom büdösnek, akkor művelem a lakásban

Ebben mi az agyhalál?

2021. máj. 20. 16:42
 79/195 anonim ***** válasza:
33%
A társasház, panel, alkalmazkodással jár, de ez már le lett írva. Ti nem dohányoztok egész nap, és más sem folytat zavaró tevékenységet egész nap. Kompromisszum. Ez így elfogadható szerintem, vagy csak titeket kell elfogadni, és egész nap elviselni a cigiszagot? Tudjátok, mindig érthetetlen számomra, amikor tavasszal meglátok valakit cigizni egy virágzó, illatozó bokor/fa mellett, ahelyett, hogy a kellemes virágillatot élvezné, a büdös cigit szagolja.
2021. máj. 20. 16:45
 80/195 anonim ***** válasza:
69%
Akkor minek kérdeztél vissza a jó ég tudja hányszor, hogy a kettőnek mégis mi köze egymáshoz, mert te aztán nem arról írtál..? Főleg, hogy utána többször utaltál rá, hogy nem te offolsz itt a pörkölt főzéssel, elbagatellizálva a lényegét a kommentnek, miközben Tepfal sem offolt, hanem a TE feltett kérdésedre reagált és párhuzamba állított két dolgot, ami ugyanarra a logikára épül.
2021. máj. 20. 16:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!