Tàrsashàzban erkélyen dohànyzókról mi a véleményetek?
Nekem az,hogy lustàk a méreggel teli seggüket levinni az utcàra,ahol nem fújnàk be màs erkélyére/lakàsàba a 4000 mérgező anyaggal teli füstjüket.
Ki hogy gondolkozik ezekről a szomszédokról?
Teljesen rendben van.
Ha meg ezt érzed, arra a kis időre zárd be az ablakot. Nem kell itt mindjárt hisztizni. Vagy, ha ennyire zavar, akkor kérd meg, hogy menjen le. Csak itt nagy a szád, élőben meg lapítasz?
Sajnos joguk van hozzá, nem lehet tiltani, magántulajdonnak számít és ott azt csinál amit akar.
Amúgy a magam részéről rettenetesen zavarónak gondolom.
Talán az lenne megoldás, hogy dohányzó és nemdohányzó erkélyes ház külön...
Nem a f@szt! Én a 4.-en lakom, de ha megy egy bagós a házelőtt, ugyanúgy azonnal feljön a bűze, mintha az alattam lévő erkélyen fújná. Ha zárt ajtóknál bagózik, akkor meg a lépcsőházat büdösíti be, mert sajnos a szagnak valahol távozni kell és az a füst nem a kéményen át fog kimenni :/
Igy aztán a lépcsőházból szivárog a lakásba. Sajnos mindenhogy érződik, átkozom is őket rendesen.
Az ugye megvan, hogy én nem védeni akarom őket? :D
Írtam is, hogy rettenetesen zavaró.
Pont ezért olvastam utána régebben, hogy mit lehet tenni - és akkor jutottam erre, hogy sajnos semmit, mert hivatalosan ez teljesen legális.
Azt hiszem, lehet kérni birtokvédelmi eljárást ha bemegy a füst a lakásodba, de több mint valószínű hogy semmi nem lesz belőle.
Szóval ez, hogy azt csinálnak amit akarnak, ez NEM az én magánvéleményem, hanem az ország így működik - mint írtam, sajnálatos módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!