Tàrsashàzban erkélyen dohànyzókról mi a véleményetek?
Nekem az,hogy lustàk a méreggel teli seggüket levinni az utcàra,ahol nem fújnàk be màs erkélyére/lakàsàba a 4000 mérgező anyaggal teli füstjüket.
Ki hogy gondolkozik ezekről a szomszédokról?
"a nem dohányosok vannak előnyben és előtérbe helyezve a dohányosokkal szemben"
Papíron...
Papíron... Aha oké. Akkor papíron mindenki akkor gyújt rá otthon amikor akar.
Ha van pár bunkó cigis aki tilosban bagózik akkor már mindenki az?
Most beszólt emiatt itt pár bunkó nem cigis. Akkor aki nem cigizik az mind bunkó f@$z? Csak folytattam a szuper logikát tovább.
A dohányosok hátrányban vannak, ha tetszik ha nem. Engem ez speciel egyáltalán nem zavar. Mindig félre állok cigizni a buszmegállóban és vonatra várva is. De a saját erkélyemen akkor és annyit füstölök amennyit csak akarok.
Be lehet fejezni, hogy a nem dohányzó emberek vannak elnyomva. Egyelőre még mindig nekik kedvez minden.
Lassan már az utcán is be lesz tiltva mert mindenhol van a közelben iskola, óvoda, kórház, részecskegyorsító, stb. A saját erkélyemen hadd ne kelljen mellőzni a cigit. Ha lemegyek a ház elé, 4 méterrel alacsonyabbra az jó? Ugyanúgy száll a füst felfelé akkor az lesz a baj. Mindig minden baj.
Én sem szólok, hogy a felettem lakó kölykei golflabdát vagy tudja a bánat mit dobálnak. Engem az zavar. A válasz az lenne, hogy "jajj hát csak gyerekek." Hát ez pedig csak füst. Tetszik nem tetszik ez van.
Persze papíron, tehát akkor úgy kell elképzelni, hogy minden étteremben, szállodában, diszkóban, boltban, zárt térben mindenhol cigiznek az emberek?! Ja, hogy nem, mert tilos? Akkor ki is van előnyben? Egyre szánalmasabb ez a nyavalygás, hogy rengeteg helyen a nem dohányos van előnyben és mégis vég nélkül sír a szájuk minden miatt. Ha a lakásban gyújt rá az a baj ( mert nyitva az ablak, csukja be), ha az erkélyen, akkor az a baj, ha a ház elé megy le, ugyanúgy felszáll, akkor az a baj meg akkor a gyalogosok nyígnak. Az azért rettentő szánalmas, hogy még annyit se képes néhány nem dohányos elismerni, hogy egyértelműen ők vannak előnyben a dohányosokkal szemben.
Az meg téged minősít, hogy azért mert te elvileg mindig látsz dohányosokat buszmegben cigizni, b*unkónak titulálod az összeset és mindet egy kalap alá veszed. Igaza van a 192-nek, akkor az itt lévő b*unkó nem dohányosok alapján jelentsük ki, hogy minden anticigis egy ordas nagy tapló? Azt már egyből kikérnék maguknak.
Még mindig kijárok cigizni az erkélyre! Azóta sem szólt be senki.
Juhuuuu! 🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!