Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tàrsashàzban erkélyen dohànyzó...

Tàrsashàzban erkélyen dohànyzókról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nekem az,hogy lustàk a méreggel teli seggüket levinni az utcàra,ahol nem fújnàk be màs erkélyére/lakàsàba a 4000 mérgező anyaggal teli füstjüket.

Ki hogy gondolkozik ezekről a szomszédokról?

2021. máj. 19. 15:55
 181/195 anonim ***** válasza:
29%

"Oké nem forgatom ki. De akkor te se írd, hogy azt hiszi azt tesz amit akar.. stb"

Nem én írtam, az egy másik hozzászóló.

2021. júl. 19. 11:41
 182/195 anonim ***** válasza:
26%
"Én csak azt nem értem (nemdohányzóként sem), hogy ugyan miért költözik valaki úgy társas házba" - Mert erre van pénze.
2021. júl. 19. 11:42
 183/195 anonim ***** válasza:
30%
"Erősen kétlem, hogy bárki egész álló nap, a nap 24 órájában otthon lenne és megállás nélkül csak cigizne." - Volt ilyen nálunk, amikor home office-ban voltam a pandémia alatt. Nálunk mondjuk kulturált a dohányos közösség, nem ez van többnyire, de az nagyon kellemetlen volt, és nem tudom, honnan jött a füst, de én nem tudtam aznap hatékonyan dolgozni, mert fájt a fejem, csípte a szememet, ha bezártam az ablakot, akkor meg melegem volt (nem szabályozható a fűtésem).
2021. júl. 19. 11:44
 184/195 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha meg erre van pénze, akkor fogadja el, hogy egy társas ház/panel ezzel is jár, nem fog mindig mindenki hozzánk alkalmazkodni és igazodni. Bizonyos szintig rendben van az, hogy alkalmazkodunk a másikhoz, de nem a végtelenségig, ez van.
2021. júl. 19. 12:04
 185/195 anonim ***** válasza:
33%
Na de ha én nemdohányzóként alkalmazkodom, nem vagyok bunkó, akkor a dohányzó is alkalmazkodjon, hiszen neki is csak erre van pénze ezek szerint.
2021. júl. 19. 13:39
 186/195 anonim ***** válasza:
33%
Azért vicces az, amikor azzal jönnek, hogy ki vannak tiltva a megállókból a dohányzók, de rendszeresen látok megállóban dohányzókat, csak nincs kedvem önkéntes rendőrt játszani, inkább én állok arrébb, és inkább kiállok szakadó esőben is a fedett megállóból.
2021. júl. 19. 13:43
 187/195 anonim ***** válasza:
59%
Nem, a dohányzó nem fog alkalmazkodni, mert nem neki van problémája. És nem másra lesz tekintettel a saját otthonában. A másiknak meg el lehet menni, ha a szros panelre van csak pénze, ha nem.
2021. júl. 19. 14:02
 188/195 anonim ***** válasza:
54%

Mondtam már: A dohányos is rengeteg mindenben alkalmazkodik a saját lakásában másokhoz, de még hogy a cigizéshez is lassan engedély kelljen, az tényleg vicc. Neked van problémád a cigi füsttel, ha ennyire nem bírod elfogadni, akkor el lehet költözni. Amúgy sincs semmi közöd ahhoz, hogy kinek mire van pénze. Családi házban meg majd reggel 7-kor flexelnek, füvet nyírnak és ott majd nem egy kis cigi füst lesz, aminek nagy része már amúgy is eloszlik a levegőben, hanem tömény füst, amikor begyújtanak fával vagy éppen grillezik a szomszéd. Lehet választani.

Azért az is vicces, hogy azért mert te látsz olyan dohányosokat, akik nem tartják az előírt métert, máris szemrehányásként veted fel azoknak, akik cigiznek. Dohányosok között is van b*unkó meg a nem dohányos között is, felesleges ezt kihegyezni a cigire, a b*unkóság nem cigi függvénye.

Érdekes mondjuk én hosszú évek óta élek és tömeg közlekedek Pesten és egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam megállóban vagy közvetlen közelében cigiző embert, ellenben olyat már annál többet, aki a megállótól méterekre, pl szakadó esőben esernyővel cigizett. Olyat is láttam, mikor egy srác tisztes távolságban cigizett a buszmeg mögött és előre jött kinézni, hogy jön-e már a busz, mire egy vén szatyor egyből el kezdett mocskolódni, hogy húzzon onnan a büdös cigijével, hogy képzeli. Aztán persze csodálkozott, mikor a srác elküldte a csába. Most ez alapján vonjam le én is, hogy a nem dohányosok ilyen b*unkóak...? És olyat biztos nem látsz rendszeresen, hogy valaki benti, zárt helyen cigizzen, mert ki van tiltva, tehát lehet csűrni-csavarni, de még mindig mi, nem dohányosok vagyunk előnyben részesítve és a dohányosok alkalmazkodnak hozzánk, nem pedig fordítva, legalább a saját lakásában ne más akarja már megmondani cigizhet-e és ha igen, mikor...

2021. júl. 19. 14:48
 189/195 anonim ***** válasza:
34%

Budapesten nőttem fel és jelenleg is Budapesten élek, és tömegközlekedő vagyok pici korom óta, és rendszeresen látok megállóban dohányzókat, és bosszantó, hogy nem lehet velük semmit kezdeni. Te valószínűleg jobb környéken közlekedsz, vagy nem figyeled, mert dohányzóként fel sem tűnik.

Egyik főnököm volt dohányosként nem bírja a cigiszagot.

2021. júl. 19. 15:25
 190/195 anonim ***** válasza:
58%

Még szerencse hogy leírtam, hogy nem dohányzom. Ennek ellenére/ettől függetlenül sem látok rendszeresen cigiző embereket a megállóban, de ez még mindig nem cigizés kérdése, hanem hogy az illető b*unkó-e vagy sem.

Akkor is tény, hogy a nem dohányosok vannak előnyben és előtérbe helyezve a dohányosokkal szemben, akkor legalább a saját otthonában ne a b*aszogatás menjen már, ha rá mer gyújtani.

2021. júl. 19. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!