Tàrsashàzban erkélyen dohànyzókról mi a véleményetek?
Nekem az,hogy lustàk a méreggel teli seggüket levinni az utcàra,ahol nem fújnàk be màs erkélyére/lakàsàba a 4000 mérgező anyaggal teli füstjüket.
Ki hogy gondolkozik ezekről a szomszédokról?
Egy kis ismertető:
Nekem konkrétan a dohányfüst csípi a szememet, az orromat, ugyanúgy, ahogy mondjuk egy tábortűz, bográcsozás, szalonnasütés, avarégetés füstje, csak az utóbbiakba nem futok bele minden nap. A járművekét nem érzem ennyire erőteljesen, pedig nyilvánvalóan annak is megvan a káros hatása, de valahogy ahhoz hozzászokott a szervezetem, ezekhez a füstökhöz nem, meg azért már nincs annyi nagy füstöt pöfékelő jármű az utakon, mint régebben, ha ilyenbe futok bele, nyilván az is irritál.
A kommenteket olvasva tök jót cigiztem az erkélyen. :) És egy szomszéd sem szólt be.
Ha a ház elé megyek akkor az közterület és 150 méteren belül egy iskola van. Márpedig a 300 méteres körzetében tilos a dohányzás. Régebben legalábbis úgy volt. Szóval sétáljak ki a városból ha rá akarok gyújtani mert 12,667 méterenként van valaki/valami aki/ami miatt nem lehet?
Ébredjetek fel. :) Jelentsétek fel a bagós szomszédot. Jól körbe lesztek röhögve.
Még mindig nem bűncselekmény a saját otthonodban rágyújtani, ne beszéljünk már marhaságokat.
Az meg szép is lenne, ha a szomszéd szabná meg még azt is, hogy mikor nyithatok ablakot és mikor nem. Csukd be te az ablakodat, ha zavar és tartsd is csukva egész nap, mert a cigi füstnél százszor károsabb légszennyező dolgok keringenek a levegőben, pl a kipufogó gáz.
Nem sért birtokot és nem bűncselekmény. Hiába mondogatod. Attól, hogy te így gondolod attól még nem lesz bűncselekmény. A jogrendszer nem igazodik az igényeidhez.
És írtad is. Nem a cigis ember miatt van ez, hanem a fizika törvényei miatt. Tiltsátok be a fizikát akkor. :)
"Ugyanilyen alapon akkor simán a fejetkre lehet rázni a lábtörlőt, leönteni a felmosó vizet, hisz ez is csak a fizika törvények, hogy az lefelé száll, és ugyanúgy kémiai anyagról van szó. "
Csak van különbség a véletlen és a szándékos dolgok között. Erre viszont nagyon keményen kitér a jog. De hajrá csináld. 😅
Az is ugyanúgy bűncselekmény birtokháborítás.
Miért kell minden nektek nem tetsző választ kitöröltetni a trolloké meg mindig itt marad. Agyhalottak vagytok mind a cigitől. A cigaretta függőség súlyos mentális betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!