Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tàrsashàzban erkélyen dohànyzó...

Tàrsashàzban erkélyen dohànyzókról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nekem az,hogy lustàk a méreggel teli seggüket levinni az utcàra,ahol nem fújnàk be màs erkélyére/lakàsàba a 4000 mérgező anyaggal teli füstjüket.

Ki hogy gondolkozik ezekről a szomszédokról?

2021. máj. 19. 15:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/195 anonim ***** válasza:
48%
110, a lépcsőházban dohányzókat tűzvédelmi előírásokra hivatkozva ki lehet pakolni.
2021. máj. 22. 08:51
 112/195 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk én az emberi fajba tartozom, te nem tudom hova, de a “te büdös fajtád” sem lehet sokkal különb, ha mind hozzád hasonló tirpák, primitív stílussal van megáldva. :)

Ennél többször mondjuk személy szerint én nem tudom többször leírni, hogy NEM DOHÁNYZOM, mégsem érzem magam felsőbbrendűnek és nem gondolom, hogy jogom van másoknak megszabni, hogy hogyan és milyen feltételek mellett gyújthatnak rá!

“te általad létrehozott füst bemegy más lakásába már nincsen jogod”

Akkor a gyenge elméjű kedvedért még egyszer: a jog nem úgy működik, hogy szerintem!!! mihez van a másiknak joga. Ha fel tudod ezt fogni, ha nem. Az, hogy szerinted zavaró és szerinted nincs hozzá a szomszédnak joga, attól még ez nem így működik. Az ember a saját otthonában igen is rágyújthat és nem, nincs ilyen-olyan feltételekhez kötve, hogy csak akkor, ha ez meg az. Cigizhet, történet vége.

Mint ahogy az sincs jogszabályban/törvényben szabályozva, hogy gyereket csak akkor szülhetsz, ha annak bömbölése, vinnyogása, hisztije nem megy át a szomszédokhoz. És az sincs, hogy főzni csak akkor főzhetsz, ha a szaga nem megy át más tulajdonába, hisz ahhoz nincs jogod. Ennyi értelme van a logikadnak, ami szerinted “jogszabály”, valójában a te saját kis véleményed, ami nem tartozik a szomszédra.

2021. máj. 23. 12:14
 113/195 anonim ***** válasza:
48%
Lépcsőházban tűzvédelmi szabályzat szerint tilos dohányozni, nem tudom, ez a válasz miért lett lepontozva, valamelyik válaszoló erre panaszkodott, de amiatt pont lehetne szólni jogosan.
2021. máj. 23. 13:43
 114/195 Tepfal ***** válasza:
82%
114: Én sem értem, miért vagy lepontozva. Én is ezt pedzegettem korábban, hogy vannak olyan dohányosok, akik szarnak a szabályokra és ezt igenis szóvá kell tenni. Én még nem láttam olyan társasházi szabályzatot - minden társasháznak van ilyen - amiben ne lett volna expliciten leírva, hogy a társasház közös belső tereiben tilos a dohányzás. Nem véletlenül. Az nem a te magántulajdonod, ott nem csinálhatsz azt, amit akarsz. Én erős dohányos vagyok és soha eszembe nem jutna lépcsőházban rágyújtani, sőt, más dohányosnak is szóvá tenném. Ezek ellen pont hogy fel kell lépni. Nagyon nem ugyanaz, mint amikor a saját lakásodban vagy erkélyeden dohányzol.
2021. máj. 23. 19:37
 115/195 anonim ***** válasza:
29%
Te gyengeelméjűzől másokat és kitörölted a válaszát, amiben Leírta, hogy akármennyire is azt képzeled, nem tehetsz azt a saját lakásodban, amit akarsz. nem vagy képes felfogni agyilag hogy mit jelent ez a mondat. Mert Te konkrétan ezt írtad Én meg azt hogy nem tehetsz akármit a saját lakásodban pont.
2021. máj. 23. 22:38
 116/195 anonim ***** válasza:
37%
Jellemző az ilyen emberekre Akik nincsenek tekintettel másokra, miást valaki szembesíti őket a hibájukkal, vérig sértőnek, töröltetik a nekik Nem tetsző hozzászólást, míg ők azt képzelik, hogy bármit megtehetnek és más azt tűrje mert neki jogai vannak.
2021. máj. 23. 22:43
 117/195 anonim ***** válasza:
32%
És még Azon is megsértődsz hogy valaki a dohányfüstöt büdösnek titulálja. Az meg teljesen nyilvánvaló hogy Dohányzó, különben nem védened a dohányosok nem létező jogát arra hogy mások ingatlanját füsttel elárasszák.
2021. máj. 23. 22:55
 118/195 anonim ***** válasza:
61%

Először is semmilyen választ nem töröltettem, másrészt neked lehet primitív, tapló stílusban “a te büdös fajtádozni”, a másiknak meg tűrnie kellene szó nélkül, ugye? Hát bocs, de nem.

“Mert Te konkrétan ezt írtad”

Mutasd már meg hol írtam konkrétan ilyet?!? Segítek, SEHOL! Egyetlen büdös szóval ilyet nem írtam, tehát ne adj olyat a szamba, amit én magam nem mondtam. Különben is neked van olyan tévképzeted, hogy ami téged zavar az máris jogszabálysértő..🤷🏻‍♀️

Te is ugyanúgy azt hiszed, hogy csak a másiknak kell hozzád alkalmazkodnia a saját lakásában, meg ahhoz ami téged zavar, miközben az a “logika” mentén, amin te próbálsz itt sulykolni, minden másra is nyugodtan lehet mondani, hogy ehhez nincs joga a szomszédnak, lett rá felsorolva jó pár példa.

Te azt írtad, hogy csak bizonyos feltételekkel cigizhet az ember a saját otthonában, márpedig ez nem így van, az ember a saját ingatlanában cigizhet és pont. Nincs semmiféle feltétel rögzítve, hogy csak akkor ha ez vagy az teljesül.

És felőlem nyugodt szívvel hidd azt, hogy cigizek, pont nem izgat, én tudom hogy soha az életben nem cigiztem. Nem értem mi olyan hihetetlen abban, hogy a szomszédnak a saját lakásában nem én akarom megszabni, hogy hol, hogyan és milyen feltételek teljesülése mellett cigizhet…. Én speciel ezerszer inkább szagulom néha-néha azt a kis cigifüstöt, mint hogy hallgassam a neveletlen kölkök visítozását, mert számomra sokkal idegesítőbb egy gyerek, mégsem megyek a szomszédnak szólni, hogy ne szüljön gyereket vagy épp a meglévőt vigye intézetbe, vagy tegyen rá hangtompítót, mert engem idegesít.

2021. máj. 23. 23:05
 119/195 anonim ***** válasza:
62%

#115/22:38 :

"nem tehetsz azt a saját lakásodban, amit akarsz."

Erre a mondatodra kérlek idézd és linkeld a megfelelő jogszabályt és annak bekezdését, amelyikbe beleilleszthető, hogy konkrétan a dohányzás, mint magánbirtokon végzett tevékenység milyen keretek között végezhető.

Na nem az "ímmel-ámmal nagyon megerőszakolva a nyelvtant, akkor ráhúzhatjuk a cigizésre" féle bekezdéseket!

2021. máj. 23. 23:09
 120/195 anonim ***** válasza:
69%

“És még Azon is megsértődsz hogy valaki a dohányfüstöt büdösnek titulálja”

Ne hallucinálj már a jó ég áldjon meg.🤦🏻‍♀️ Hol érdekel engem, hogy ki mit tart büdösnek. Megnyugtatlak, kicsit sem izgat, nemhogy még megsértődjek rajta….

2021. máj. 23. 23:10
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!