Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Úristen!Hogy tudtok vidéken...

Úristen!Hogy tudtok vidéken élni? Brrrr..(bővebben lent)

Figyelt kérdés

Vidéken az emberek borzasztó más felfogással élnek, mint a fővárosiak. Mre gondolok? Eleve: "mindenki ismer mindenki" trend érvényesül, ami elkeserítő! Egyrészt senkinek semmi köze nem lenne a másik magánéletébe beleszólni, de sokakat úgy megbélyegeznek kibeszélik a háta mögött sokszor hamisan, csak feltételezésre alapozva és ezt tényként terjesztve, hogy lejáratják a háta mögött.

Mindenki "jobban tudja" a másikról, pl. mikor kivel most vulgáris szót használok "ba@ik". Az iskolázottságuk sok idősebbnek 8 általános vagy 4 elemi, esetleg szakmunkásképző.

...és az ilyen túlokos "parasztok" kritizálják pl a diplomás szomszédot. Érdekes, hogy ilyen 8 általános világ esze vidéki bunkók, amikor beszélnek az utcán vagy valahol, kieresztik a hangjukat!! Jó hangosan beszélnek, mintha most kapták volna meg phd doktori címüket.

A társkeresés, hatékonyság egyenlő a nullával. Van pl 2 lány a kínálatban "oszt kész".

Borzasztó elmaradott, sivár, otvar emberekkel van tele a falu vagy kisváros vagy város. (tisztelet a kivételnek).

Én mondom, ne lakjatok vidéken, költözzetek Pestre, itt szabadon, minden előítéletektől mentesen élhettek.

2020. júl. 16. 15:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
53%

110

Semmi gond 😊

Elindította a lavinát itt,aztán röhög a markába 😂 Vagy orrba pattintották azóta és átértékelte a dolgot.

2020. okt. 19. 16:31
 112/120 anonim ***** válasza:
100%

Ez tetszett 110-es.

Mama erre azt mondaná hogy olyan sötét mint a tücsök pics@ja.

Vagy olyan mint a gyereking.

Rövid és sz@ros😀😀😀

2020. okt. 19. 20:48
 113/120 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam a 99-es is, meg az előző is 😀😀
2020. okt. 19. 20:49
 114/120 A kérdező kommentje:

Most nem tudom mi a problémája a sok negatív, feltehetőleg vidéki hozzászólónak Bp-el?

Én váltig állíthatom, aki nem vert még gyökeret vidéken,stabil családdal,anyagi háttérrel,aki esetleg szegény vagy szegény családból jön, nincs sem lakása,sem vállalkozása,munkája..stb, tehát nem köti semmi a vidékhez, az bátran vágjon bele, nosza költözzön fel Bp-re!

Nem fog csalódni, az biztos! (persze ne a vakvilágba költözzön fel, legyen anyagi tartaléka és ha mást nem, vegyen ki kezdetben egy szolid szobát!).

Ha ezt megtette, kinyílik előtte a világ,BKK bérlet megléte mellett a város bármely pontját, cvirka max fél óra alatt el tudja érni!Munkát is talál az biztos!

A pesti neonfényes körutak forgatagában, bátran mehet szórakozni, tetszés szerinti helyekre. Itt megtapasztalja, hogy az igazi élet itt van, itt ki tud bontakozni,fel tud oldódni és bátran mehet át éjszaka, bármelyik pesti hídon.

Míg vidéken ha maradna, este 10 után a fű se nől és teljesen bezárkózott, mindenki ismer mindenkit módon élné a lehangolt, szegény, lesújtó életét.

2020. okt. 19. 23:04
 115/120 anonim ***** válasza:
100%

"aki nem vert még gyökeret vidéken"

szerintem legközelebb Pesten fognak megverni egy gyökeret, mégpedig téged, ha így folytatod :D

2020. okt. 19. 23:06
 116/120 anonim ***** válasza:
88%

115os ez nagyon igaaaz😂😂

Egyébként Bphez képest minden vidéken van, legyen az bármilyen nagy város😒 és én városból költöztem faluba és imádom, csak akkor szörnyű ha úgy fogja fel az ember☺️

2020. okt. 20. 15:17
 117/120 anonim ***** válasza:
85%

Te kérdező!

Én itt élek,de rohadtul nem vonz a neonfényes szórakozás. Örülök este,hogy végre lehet aludni,nem érzek semmi ingert arra,hogy menjek a neonfénybe 😂

Én úgy utálom itt ezt a sok embert,hogy örülök amikor végre otthon vagyok és nem kell kerülgetni őket,nem lök fel,mert a majom a telefonját nyomkodva megy mint a faltörőkos. Nem kell az idióta vinnyogásokat hallgatnom,hogy"kééépzeld a Vivit a wc-ben megdugta a Levi most meg nem válaszol neki aaaaztaaa mi lesz most stb..." Pfuuu nekem ettől a hajam kihullik,bolond lennék önként ebbe belemászni még este is 😀

Mondjuk én már nem 20 éves vagyok mint te,hogy csak ekörül forogjon az életem

2020. okt. 27. 07:23
 118/120 A kérdező kommentje:

Mégis ha belegondoltok, pl a nyírségben ha lakik valaki és nem túlságosan gazdag, lehet hogy diplomája sincs mert szegény családba született, akkor ne költözzön fel Bp-re, új életet kezdeni, hanem temesse el magát egy gyárban, vidéken csomagolóként örökre?

Ugye, hogy ez nem egy perspektíva! Akkor már inkább költözzön fel Bp-re, és kinyílik előtte a világ, a freedom érzés és éjszaka nyugodtan el tud menni a neonfényes forgatagban pl a Godzsu Udvarba.

Nem inkább ez lenne az illető jövője a Bp nagyvárosban, ahol minden lehetőség kinyílik előtte? Szerintem igen ez, mint egy "nyírbihajtelekteleken" egy csomagoló gyári munka. Szombaton meg a sarki kis kocsma, 20 fő maximum belépő fővel.

2020. okt. 31. 13:39
 119/120 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem túlságosan gazdag még nyírségi szemmel nézve se, az nemigen fog mostanában Pestre költözni. Egyébként meg azt tanácsolnám neki, hogy tanuljon ki valami online végezhető szakmát, akkor falun se csak a csomagolás jut neki (ha nem tanul, akkor meg Pesten is csak az).

Én a Bükk mellett nőttem fel, ha tudnád, mekkora freedom-érzés lenézni a Bálványról vagy a Tar-kőről, akkor nem tartanád annak a villódzó fényben tömegben nyomorgást még a Gozsduban se (bár van, ami nekem is tetszik ott, pl. az a japán étterem).

https://www.youtube.com/watch?v=4VRzHtDKiMY&ab_channel=istv%..

2020. okt. 31. 22:54
 120/120 anonim ***** válasza:
100%

Megint a forgatag meg a neonfény 😂 Te dolgozol valamit? Ha igen,nem hinném,hogy a bármikor éjszaka neonfény megállja a helyét,még ha irodában dolgozol is.

Egyébként halkan súgom meg,itt a takarításhoz is érettségit kérnek 😂😂 Hajdúbivalybasznádon 8 általánossal elmehetsz bolti eladónak. Akkor ki akarna itt szart takarítani érettségivel? Ja és amikor felkerültem ide igen szarul kerestem,pedig irodában dolgoztam,fuvarszervező voltam,majd emellé autókat vámoltam,béeautókkal foglalkoztam és a céget vezettem. Mindezért 100 ezret kaptam a főnöktől mert lehúzos bunkó volt. Álompest 😂

2020. nov. 1. 06:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!