Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A boltban, ahová rendszeresen...

A boltban, ahová rendszeresen jártok, minden élelmiszert és alapvető cikket megkaptok, vagy vannak olyanok, amit máshol vásároltok vagy online rendeltek?

Figyelt kérdés

Kozmetikumokat és tisztálkodószereket nem muszáj figyelembe venni, ezeket én is drogériában vásárolom vagy online rendelem.

Amire gondolok: mindig Lidlben vásárolunk, de ott szegényes a teakínálat, így mindig veszek teát, ha más üzletben járok, vagy ha szálas teára vágyom, rendelek.

Azon gondolkoztam, másnál is van-e ilyen.

tegnap 08:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére minimáléletet élek, így minden megvan a közeli boltban.
tegnap 08:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tökéletesen elég a Lidl kínálata. 90%-ban ott vásárolok. Természetesen betérek máshová is néha. A piacon veszek házi sajtot.
tegnap 08:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít rendszeresnek? Helyben cba van, de kb 1,5 hetente tennünk kell egy lidl-tesco-aldi-müller kört + kb 3 havonta dm+rossmannt
tegnap 08:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A községben van 2-3 bolt, de csak az egyikbe járok, és az coop bolt. Friss hússal még nem igazán találkoztam náluk, vagy ha igen, az 30-40%-al drágább, mint egy multiban akciósan.
tegnap 08:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Korunknál fogva már nem szívesen mozdulunk ki, max 1x egy hónapban elmegyünk 20 km-re a TESCO-ba és a Lidl-be. Ebben a kettőben minden szükségeset megkapunk, ha szerencsénk van. De más szempontok is vannak: A TESCO-ban van: Lottózó, patika, savanyúságos stand, kisállat kereskedés, fodrász, cipőbolt, drogéria, lángosos, kínai étkezde és WC, ami nem megvetendő. De a megszokott és alapvető dolgokat az Élelmiszerrendelés-től rendeljük neten, akik házhoz szállítják, ide az emeleti konyhánkba, ami - valljuk be - nagyon kényelmes és biztonságos. A náluk rendelt mennyiség legalább 20-25 kg és ekkora rendelésnél már nincs kiszállítási díj. Nehéz és nagy mennyiséget szoktunk rendelni, ez minden pénzt megér. Az innen rendelt dolgokat nem kell személyesen látni, megtapogatni: Rengeteg COLA, cukor, liszt, só, krumpli, macska kaja, alom, hagyma, káposzta, WC papírok, törlő papírok, stb.
tegnap 09:00
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Én általában összeírom mi kell a héten és hol mi van/lesz jó áron. Ennek tükrében pedig körbe jarom a boltokat.
tegnap 10:03
 7/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Általában megvannak a kedvenc termékeim, bár néha próbálok újakat, de legtöbb esetben azt veszem meg, amit már ismerek.

Mindennek megvan a helye, hogy hol szeretem megvenni, mert pl csak ott kapni.

Szóval én nem az vagyok aki pl leveszi az első mustárt a spárban, mert mustár az mustár.

tegnap 10:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Aldiban vásárolok, de teát speciel én is ritkán veszek ott, mert nincs jó kínálat, de pl drogériában tudok azt is venni. Kávét is gyakran veszek máshol, mert a Frei kapszulákat szeretem főleg, az meg szökőévente van az Aldiban. (Vagy a Costa kapszuláit, meg 1-2 másféle ízesítettet, ezeket megveszem, ha épp olyan helyen járok, ahol van, az Aldiban kb csak a sajátjuk van általában.)
tegnap 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Váltakozó, hogy Auchan, Lidl, Tesco. A napi bevásárláshoz minden megvan ezekben. Lidl-be Parkside cuccok miatt szoktam menni külön esetleg, de akkor ott intézzük a bevásárlást is egyben. Ami meg speciális, pl. Kávékapszula, azt rendeljük mindenhogyan.
tegnap 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Általában csak egybe járok de ha valamit nagyon szeretnék és kifogyott akkor átmegyek a másikba.

Abba szoktam menni amit sose rendeznek át mert tudom mit hol kell keresni.

tegnap 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!