Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A boltban, ahová rendszeresen...

A boltban, ahová rendszeresen jártok, minden élelmiszert és alapvető cikket megkaptok, vagy vannak olyanok, amit máshol vásároltok vagy online rendeltek?

Figyelt kérdés

Kozmetikumokat és tisztálkodószereket nem muszáj figyelembe venni, ezeket én is drogériában vásárolom vagy online rendelem.

Amire gondolok: mindig Lidlben vásárolunk, de ott szegényes a teakínálat, így mindig veszek teát, ha más üzletben járok, vagy ha szálas teára vágyom, rendelek.

Azon gondolkoztam, másnál is van-e ilyen.

tegnap 08:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbet Tesco-ban vásárolunk, szalámikat, húsokat mégis vagy a Spar-ban, vagy a szomszéd húsosboltban vesszük meg. Kozmetikumokat és tisztítószereket EcoFamily-ben vagy DM-ben veszünk, máshol nem is nagyon szoktuk őket figyelni.

A helyi boltok akciós újságjait is végig szoktuk nézni, ha valahol nagyon kiemelkedően le van árazva olyan termék, amit nagyon szeretünk, akkor azt onnan vesszük meg inkább.

tegnap 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb mindegyikben külön is megvan minden, amire szükségem van. Egy-egy különleges termék, vagy az ár vagy minőség miatt váltogatom őket.

Spar, lidl, aldi leginkább.

Pennyben én nem tudok bevásárolni, tescoból csak kicsi van, ez az expressz izé (ott a nyugatinál)

Príma/cba és reál nagyon drágák, adócsaló rizszabálókat nem támogatom.

tegnap 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nemezisem a bevásárlás. A lakhelyemhez közel csak egy Aldi van, így főleg oda járunk bevásárolni. Na ott általában több dolgot nem kapunk mint amennyit igen. Én Pesten dolgozok, próbálom ott beszerezni amit nálunk nem lehet (általában 4-5 boltot bejárva), és hordom haza tömegközlekedésen. Gyűlölöm az egészet.
ma 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!