Úristen!Hogy tudtok vidéken élni? Brrrr..(bővebben lent)
Vidéken az emberek borzasztó más felfogással élnek, mint a fővárosiak. Mre gondolok? Eleve: "mindenki ismer mindenki" trend érvényesül, ami elkeserítő! Egyrészt senkinek semmi köze nem lenne a másik magánéletébe beleszólni, de sokakat úgy megbélyegeznek kibeszélik a háta mögött sokszor hamisan, csak feltételezésre alapozva és ezt tényként terjesztve, hogy lejáratják a háta mögött.
Mindenki "jobban tudja" a másikról, pl. mikor kivel most vulgáris szót használok "ba@ik". Az iskolázottságuk sok idősebbnek 8 általános vagy 4 elemi, esetleg szakmunkásképző.
...és az ilyen túlokos "parasztok" kritizálják pl a diplomás szomszédot. Érdekes, hogy ilyen 8 általános világ esze vidéki bunkók, amikor beszélnek az utcán vagy valahol, kieresztik a hangjukat!! Jó hangosan beszélnek, mintha most kapták volna meg phd doktori címüket.
A társkeresés, hatékonyság egyenlő a nullával. Van pl 2 lány a kínálatban "oszt kész".
Borzasztó elmaradott, sivár, otvar emberekkel van tele a falu vagy kisváros vagy város. (tisztelet a kivételnek).
Én mondom, ne lakjatok vidéken, költözzetek Pestre, itt szabadon, minden előítéletektől mentesen élhettek.
Világ életemben vidéken éltem (és tényleg kisebb településeken, szóval nálam a vidék az tényleg vidék), és a felsoroltak közül egyiket se tapasztaltam. Laktam Pesten egy rövidke ideig, nem éreztem különösebben másnak.
- ugyanúgy tojnak rá az emberek, hogy mit csinál a másik
- vegyes a felhozatal végzettség terén
- nem kritizálják jobban egymást az emberek, mint a nagyvárosban
- társkereséshez senki nincs szögesdróttal berekesztve az utcájába, ezt nem is értem
- nem tudom, te mit értesz "sivár, otvar ember" alatt, de pl a drogos csövesek száma jelentősen alacsonyabb itt, mint pesten
Azért, mert nyilvánvaló provokálós trollkérdés. Dőlj csak hátra, és élvezd a műsort. :))
7@. Ez nem troll kérdés.
Én a személyes tapasztalataimat írtam le. Sokaknak azt tanácsolom, ha eddig vidéken is éltek és mondjuk ott vagy a közelben érettségiztek le, akkor váltsanak...Bp-i egyetemeken vagy főiskolákon tanuljanak tovább és ezzel egyidejűleg költözzenek is fel. Vagy albérletbe vagy koleszba.
...és utána itt vállaljanak munkát és a vidék szót örökre töröljék ki a szótárukból! Aki így teszi az boldog lesz, hogy megszabadul a sivárság, a tanulatlanság csökevényes lététől és pl. este a lámpafények alatt bátran emelt fővel átmehet a Marhithídon. Bármelyik szórakozóhelyre elmehet, villamos járatok éjszaka is mennek.
A fények, a főváros nyüzsgése a szabadság érzése a főváros nyitottsága a boldogság, kiteljesedés gyümölcsének melegágya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!