Vidékiként szeretnél Budapestre költözni, ott lakni, élni? Ha igen vagy nem, miért?
Figyelt kérdés
tegnap 21:39
1/6 anonim 

válasza:

Nem.
Nem bírom Pestet, ez a környezet számomra túl idegen, a legkevésbé természetes, zajos, büdös, veszélyes és kicsi a tér (mind a lakásban, mind az utcán). Az én életvitelemnek nem megfelelő.
2/6 Katona Dius 

válasza:

Nem. Nem bírom a nagyvárosi nyüzsgést, jobban szeretem a kisvárosi légkört.
4/6 anonim 

válasza:

Már külföldön élek, de vidékiként (8000 fős kisvárosban nőttem fel) éltem Budapesten 3 évet. Nagyon szerettem ott élni, egyértelműen jobban hiányzik, mint a szülővárosom.
5/6 anonim 

válasza:

Velem pont fordítva volt. Világ életemben "pesti lány" voltam, mindig azt gondoltam, hogy máshol el sem tudnám képzelni az életemet. Nos, immár két éve vidéken élek és vissza nem mennék Budapestre, imádok itt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!