Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem fura hogy egy kocsma...

Nem fura hogy egy kocsma mellett van az Anonim Alkoholisták gyűlése ?

Figyelt kérdés
Ráadásul szombat este 6kor minden héten.
tegnap 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem, az alkoholisták nem feltétlenül járnak kocsmába, illetve nem mennek be minden kocsmába. Másrészt egyébként is napi szinten alkohol közelébe kerülnek, lényegtelen, hogy pont a gyűlés hol van.
tegnap 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.És ha egy Lidl mellett lenne,ott is lehet kapni piát,vagy egy dohánybolt mellett...és lehetne sorolni.

Én amikor piáltam,diszkontban vettem a sört,otthon elszürcsiztem,eszem ágában nem volt kocsmába menni.

tegnap 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:
csak fura mikor kijönnek egy cigiszünetre 4 méterre tőlük ott isszák a sört és a fröccsöt a kocsma teraszán, még ilyen hidegben is.
tegnap 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki oda jár, az ilyentől nem fog elcsábulni.
tegnap 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Még az is lehet, hogy a kocsmába járó valamelyik ember átmegy hozzájuk, mert le akarja tenni az italt.
tegnap 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!