Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Alkoholista életmód mellett...

Alkoholista életmód mellett hogyan lehet valaki kigyúrt?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm,nagy mamlasz!nem kövér nem is full szálkás olyan 15%testzsírja lehet,hatalmas állat,viszont állandóan egy vodkás,sörösüveg van a kezében ha találkozunk is.Felesége azt mondja minden nap iszik keményen,de edzeni is lejár,és keményen edz közben!nem tudom hogy naturál e vagy sem gondolom nem,mert kb 120kiló 180 centihez és nem egy nagyon zsíros valaki,de a kettő életforma ezek szerint kivitelezhető akkor együtt?

#testépítés alkohol mellett
2023. júl. 4. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ezek az arányok (120kg, 180cm, 15% testzsír) akkor kétlem, hogy natúr lenne. Ez kb. ilyen Eric Bugenhagen szint, csak ő zsírosabb.

Ez ismerősöd így néz ki? [link] ezt még alkoholizmus nélkül se hozod naturálon.

2023. júl. 4. 19:17
 2/10 A kérdező kommentje:

tömegbe szerintem megegyeznek de az ismerősöm szálkásabb a kezén locsolócső méretű erek vannak.

Én nem tudom hogy naturál e vagy sem azért is írtam hogy (szerintem nem).De akkor a kox felülírja a piát is?😅

2023. júl. 4. 19:21
 3/10 A kérdező kommentje:
azt most néztem hogy írtad is hogy csak ő zsírosabb ezekszerint jól lőttem be a testzsírját!
2023. júl. 4. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindent felülírhat egy darabig.
2023. júl. 4. 20:13
 5/10 anonim válasza:
100%
szerencsés alkat, az alkohol doppingol eddzés közben
2023. júl. 4. 20:21
 6/10 A kérdező kommentje:
17 éve edz elvileg
2023. júl. 4. 20:36
 7/10 anonim válasza:
100%
attól még, hogy esténként bepiál a napi bevitt kajamennyiség és mozgás kordában tartja
2023. júl. 4. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinél okoz gyors leépülést az alkoholizmus, van aki elvan sok évtizedig, és csak azután omlanak össze az anyagcsere folyamatai, de akkor majd drasztikusan, ott már nem tűnik majd szálkásnak, mikor feldagad a mája, meg megtelik vízzel a hasa.
2023. júl. 5. 08:46
 9/10 tothp ***** válasza:
52%
Szerintem csak mindenkit átvert. Az asszonyt is. Nem is sör van az üvegben, csak ciki lenne bevallani, hogy nem alkoholista.
2023. júl. 5. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Kolumbiai.
2023. júl. 16. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!