Lányok, örültök hogy nem férfinak születtetek?
10
Ja, tökre nem kellemetlen, hogy havonta 4 napig vér folyik a nemi szervedből. Ok.
"én így nőként mondom, sose értettem ezt a mensi körüli hisztit"
Na, azt én sem értettem soha. Ha megjön, akkor odateszek egy betétet és ennyi. Megy az élet tovább. Szülni pedig nem kötelező.
Szerintem semmivel nem rosszabb nőnek lenni, mint férfinak. Legfeljebb csak annyi hátránya van a női létnek, hogy mi nem vagyunk olyan erősek fizikailag, mint a férfiak.
MŰTTTTTEEEEEEESSSSDDDD ÁT MAAAAGAAAAADDDDDDDDD
Ez a megoldás
#14 mint írtam, tamponnal én ebből annyit érzékelek, hogy elmegyek páróránként kicserélni és csá. Meg a hasam szokott 2 napig fájni, de ugyebár a fájdalomcsillapítókat már egy ideje feltalálták és amúgy nem is kell mindig. Most ezt olyan tragédiának állítod be, mintha valami középkori kínzást kéne minden hónapban átélned.
#15 pontosan, viszont épp ezért velem sokkal előzékenyebbek és segítőkészebbek is az emberek, mint egy férfival szemben. Mondom, csinos nőnek lenni sokkal jobb dolog, mint férfinak. Ronda nőnek már más téma…
Ja és én azt se tapasztaltam soha, hogy nehezebb lenne emiatt állást találni. Sose kellett még 2 hétnél tovább munkát keresnem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!