Lányok, örültök hogy nem férfinak születtetek?
Figyelt kérdés
A nőknek sokkal jobb és könnyebb életük van mint a férfiaknak. Biztos hatalmas öröm lehet hogy szép nőnek születtetek, és mindent elérhettek az életben minimális erőfeszítéssel. Nőként nem kell, balasetveszélyes munkát végeznetek, házat építeni, mindíg erősnek lenni, udvarolni, fizetni a randin. Már attól értékesek vagytok hogy szép nőnek születtetek. A férfi csak arra jó hogy lövöldözésnél pajzsként szolgáljon és feláldozza az értéktelen életét értetek.#Hawaii #Hawaii női élet
júl. 19. 14:32
51/122 anonim válasza:
A kérdező egyszerre utálja a férfiakat és a nőket. Váó.
52/122 anonim válasza:
51
Én önmagát...
A maga módján egész konzisztens transzi.
53/122 A kérdező kommentje:
Én se műttetném át magam. Fejezd már be ezt a témat. Én csak azt mondtam hogy nagyrészt a nőknek sokkal jobb. Persze ott a szülés, és a menstruáció sem épp a legkényelmesebb dolog, de kb ennyi. Minden másban sokkal rosszabb férfinak születni. Egy férfi élete messze nem olyan értékes mint a nőké. Miért a férfinak kell udvarolni, kezdeményezni? Mert a nő sokkal értékesebb.
júl. 19. 16:23
54/122 anonim válasza:
Szerintem fogadd el, hogy legbelül nőnek érzed magad. Mindenkinek könnyebb lesz. Hidd ek.
55/122 anonim válasza:
Igaz, az, hogy mentálisan szinten transznemű, csak még jobban kifordítja ezt a gyűlölködést.
56/122 anonim válasza:
Én szeretek nő lenni. Nem akarnék férfi lenni. Bár szerintem nincs ilyen, hogy a nő vagy a férfi az értékesebb. Nem a nemtől függ ez.
57/122 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam nőnek, csak sokkal szívesebben születtem volna annak. Nem az én hibám hogy a természet, és a társadalom minden jót a nőknek adott, a férfiaknak pedig csak hátrányokat. Manapság rengeteg nő nyitott a saját neme felé is, mert rájöttek hogy jobb egymással mint a férfiakkal.
júl. 19. 16:31
59/122 A kérdező kommentje:
Undorodom a transzoktól. Láthatjátok hogy a férfiak még a nőknek sem kellenek, mert még egymással is jobb nekik. 😂 A férfi a természet kudarca.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__8..
júl. 19. 16:37
60/122 anonim válasza:
Jelentettem a kérdést, mostmár nyugodtan le lehetne akadni a nőkről. Hányszor fogod még kiírni ezt a semmitmondó kérdést és alatta válaszokon keresztül vekengeni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!