Lányok, örültök hogy nem férfinak születtetek?
En nem szulettem volna szivesen nonek.
40F incel
1. A 19. századig a nőket semmibe vették. Sőt, mai napig is vannak olyan országok, pl. arab országok, ahol a nőknek semmi joguk, szavuk sincs.
2. "Biztos hatalmas öröm lehet hogy szép nőnek születtetek"
Nem minden nő szép.
3. Kár, hogy fogalmatok sincs, hogy mi az, hogy menstruációs és szülési fájdalmak.
4. "mindent elérhettek az életben minimális erőfeszítéssel" Diplomát és nyelvvizsgát nem kapok csak puszira, meg hogy nő vagyok, ugyanolyan erőbefektetést igényel, mint a férfiaknak.
5. "Nőként nem kell, balasetveszélyes munkát végeznetek"
A kórházi laborokban, ahol életveszélyes anyagok és vegyszerek vannak, nők dolgoznak.
Hogy tudtál ennyi baromságot összeszedni? Mivan, napszúrást kaptál?
Jó ésszel megáldott szép nőnek tényleg jó lenni.
Ronda nő nem lennék, annál férfinak lenni is jobb.
Én inkább lennék férfi. Nekik könnyebb, már eleve az, hogy nem kell menstruálniuk, plusz ha gyereket szeretnének, nem nehéz összehozni, nem kell terhesnek lenniük. Illetve egy férfit jelentősen kevesebb megszólás ér, egy nőt ugyanazért a dologért sokkal inkább lenéznek, mint egy férfit.
De hát ez van, nő vagyok, nem tudok, és így már nem is akarok rajta változtatni. Ezt dobta a gép kihozzuk belőle amit lehet :D
Szerintem én el lennék férfiként is. Szerintem ugyan az lennék mint aki vagyok, csak férfiként.
Annyi különbséggel, hogy ha férfinak születtem volnak, nagyobb esélyel találnék munkát, meg jobban el tudnék helyezkedni a szakmámban, megúsztam volna a szexuális abúzust és a nőgyógyászati betegségemet.
#6 én így nőként mondom, sose értettem ezt a mensi körüli hisztit. Felraksz tampont, beveszel egy fájdalomcsillapítót ha fáj a hasad és észre se lehet venni semmit abból, hogy menstruálsz. Egyes nők úgy adják elő, mintha ez valami sorscsapás lenne. Akinek iszonyatos fájdalmakkal jár, annak valami betegsége van és kezeltesse, de normál esetben nem szabad különösebb kellemetlenséggel járnia.
A szülés meg tényleg szívás, de őszintén szólva ha már akarnék gyereket, akkor inkább át akarnám élni azt, hogy bennem fejlődik, én táplálom, én vagyok az ANYJA, a világának a középpontja, minthogy kvázi csak a spermámat adom hozzá és igazából nélkülem is tud létezni, egy apának soha nem lesz olyan bensőséges viszonya a gyerekkel, mint egy anyának. Szóval kellemetlenségek ide vagy oda, ha már gyereket vállalnék, akkor inkább anyaként tenném, semmint apaként.
Szerintem férfinak összességében rosszabb lenni, nekik kell kezdeményezni is kapcsolatokban, tőlük jobban elvárt a karrierépítés, a biztos anyagi háttér…de hát kinek mi, valaki lehet pont ezeket tartja pozitívumnak :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!