Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen irigyek az emberek?

Miért ilyen irigyek az emberek?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig gyűjtögettünk a párommal, hogy saját lakásba költözhessünk. Amikor a környezetünkben megtudták, szinte mindenki szemében az irigység látszott, és csak annyit kérdeztek, miből? Hitelt vettetek fel? Én azt a lakást nem vettem volna meg…. Én biztos nem ilyen színű falat választanék, nekem nem tetszik ez, nem tetszik az…. Egyszerűen nem értem, és már nagyon kezd idegesíteni. Más tapasztalt már hasonlót?

febr. 2. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Megválogatom azon ismerőseimet, akiknek beszámolok a dolgaimról.
febr. 2. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Egyetértek az elsővel.

Miért kell ilyen embereknek egyáltalán az életetekben lenni?

febr. 2. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Gratulálok a lakásotokhoz, megdolgoztatok érte! Sok boldogságot benne!

---

A valós kérdés az, hogy miért is teszed magad boldogtalanná nem-referenciaszemélyek inadekvát véleménye miatt? Ezt kifejtenéd nekem részletesen? Érdekel.

febr. 2. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Munkához kellett hatósági és szakmai képzés. Elvégeztem, a belsős képzéseket, akkor gratuláltak (ami egyébként máshol nem ér semmit mert nincs akkreditáltatva..). Ezt követően meg úgy támadtak mintha embert öltem volna.. nehogy már valaminek képzelje magát az ember. Az a legszebb az egészben hogy olyanok voltak a bírálóim, akik érettségivel vannak magas pozícióban. Hidd el a mai világban már nem számít semmi, jobban hagyják érvényesülni aki valakinek a kurvá#ja vagy haverja..szánalmas. ha veszel egy autót/házat sok önsanyargatás árán ugyanez van.. olyan szól meg, akinek semmi köze hozzá vagy kevesebbet tett érte hogy legyen..
febr. 2. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Igen tapasztaltam , Magyarországon is meg külföldön is ahol dolgozok.

2011-ben vettem meg a szuper lakoparki lakásomat(50m2) garázzsal 18 millió volt, 28 éves voltam.

Ahol dolgoztam Svájcban az összes náció irigykedett ,mai agyammal már nem mondanám el.

Már az àràt is visszahozta mert rögtön kiadtam.

Szóval azok a magyar kollégák akik akkor nem vettek azoknak még most sincs semmi kézzelfogható az autón kívül.

A mai napig rühellve gondolnak vissza rám ott.

A mostani munkahelyemen nem tudják.

febr. 2. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy irigynek igazabol az a baja, hogy neked miert van?
febr. 2. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is tapasztaltam hasonlót, de lassan már az élet összes területén. Részben ezért is válogatom meg, kinek és mit mondok el.
febr. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!