Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kedves irigy emberek, miért...

Kedves irigy emberek, miért nem koptok le azokról akikre irigyek vagytok?

Figyelt kérdés

okt. 3. 17:34
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
Mindig az a vége hogy el kell zavarni titeket miután lebuktok 🤣
okt. 3. 17:37
 2/53 anonim ***** válasza:
91%
Az irigység természetes emberi dolog. Én is irigy vagyok az egyik barátnőmre mert nagyon szép alkata van. De ettől nem gyűlölöm, nem terjesztek róla semmit. Nem próbálom lemásolni. Csak próbálok magamnak is megfelelni, és úgy alakítani a testem hogy nekem tetszen. És nem nem fogok lekopni az egyik legjobb barátnőmről.
okt. 3. 17:40
 3/53 A kérdező kommentje:
Csak tájékoztatásul, azért mert az emberek többsége irigy attól még nem mindenki az. Egyátalán nem természetes dolog. Egy rosszindulatú tulajdonság.
okt. 3. 17:50
 4/53 anonim ***** válasza:
91%
De természetes dolog, mert mindenkinek van olyan aki jobb mint ő, és nagyon olyan akar lenni, és akkor elönti ez az irigység nevű csúnya dolog. Én nem gondolom magam rosszindulatúnak (1. vagyok amúgy)
okt. 3. 17:52
 5/53 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet, vannak önazonos emberek akik rendben vannak saját magukkal és nincs szükségük mások másolására, nem versenyeznek senkivel sem, nem hasonlítgatják magukat másokhoz. Belőlük van kevés.
okt. 3. 18:05
 6/53 A kérdező kommentje:
Olyan szempontból van igazad hogy a többség azt érzi amit te.
okt. 3. 18:09
 7/53 anonim ***** válasza:
93%
5. Önazonos ember vagyok, senkit nem másolok le. Attól még irigykedhetek valamire. Amúgy nem bántásból, de a válaszaidból az jön le hogy te sokkal feljebb helyezed magad nállam, és nagyon magas lóról beszélsz, javítsd ki hogy tévedek. És igen hasonlítgatni szoktam másokhoz magam. De továbbra is ez a természetes. Mint ahogy mondtad nagyon kevés az aki nem csinálja. És semmiből sem a kisebbség a természetes. Ebben a helyzetben lehet hogy előny kisebbségnek lenni, de az emberi természet irigy. Én sem versenyzek, és nem másolok semmit. Irigynek úgy is lehet lenni hogy nem ártassz vele senkinek, és magadnak sem. Csak elfogadod a tudatod. Még mindig ugyan az vagyok
okt. 3. 18:17
 8/53 A kérdező kommentje:
Az irigy emberekkel az a probléma hogy gyűlik bennük az irigység amit elfolytanak magukban, megjátszák magukat annak akire irigyek aztán elkezdenek szart kavarni.
okt. 3. 18:20
 9/53 A kérdező kommentje:
A hasonlítgatás nem egészséges.
okt. 3. 18:25
 10/53 A kérdező kommentje:
Azt írtad olyan akarsz lenni mint akire irigy vagy aki szerinted jobb nálad akkor nyilván elkezded másolni?
okt. 3. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!