Kedves irigy emberek, miért nem koptok le azokról akikre irigyek vagytok?
Figyelt kérdés
okt. 3. 17:34
21/53 anonim válasza:
19. Ha neked csak egyfajta van akkor az nagyon alacsony érzelmi inteligenciára vall :)
22/53 A kérdező kommentje:
Nem éreztem soha irigységet.
okt. 3. 20:15
23/53 anonim válasza:
Biztos neked is volt. Most én is azon agyalok mikor volt és mi volt az.
24/53 A kérdező kommentje:
Soha sajnálom, feltűnt volna.
okt. 3. 20:21
25/53 anonim válasza:
Te csak egy mindenen vihogó, röhögcsélő hülyegyerek vagy. Csak azt nem értem, ezt miért kell reklámoznod.
26/53 anonim válasza:
#24:
Nem tűnt fel, mert halvány lila fingod sincs azt egészről, és nem is próbálod elfogadni, ha valaki megmagyarázza, mert azonnal vihogva visszaugatsz, mint egy kis cirkuszi bohóc. Keress egy iskolát, öcsi. Amíg még megteheted.
27/53 A kérdező kommentje:
26-os egyetemet végeztem de mindegy.
okt. 3. 21:06
28/53 anonim válasza:
Nem tudom, én sosem voltam irigy senkire. Meg nem is méricskélem magam senkivel össze.
29/53 anonim válasza:
27, itt az ékes bizonyítéka, hogy semmit sem jelent. (manapság meg főleg bárki bejut).
30/53 anonim válasza:
28-as vagyok. Amúgy azzal is érdemes vigyázni, hogyha az "egyetemet végzett vagyok" mint fokmérő előjön, akkor máris belecsúsztunk a méricskélésbe és az összehasonlításba. Szerény véleményem szerint az egyetem akkor jó, ha mondjuk olyan szakmát, munkát választ az ember, amihez erre van szükség és ott tanulja meg. De ez csak egy eszköz és nem cél. Tulajdonképpen a kérdés fő tárgyköréhez tartozik az is, hogy ne társadalmi megfelelések mentén éljük az életünket. Az irigységre és a megfelelésre való hajlam eléggé közel állnak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!