Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kedves irigy emberek, miért...

Kedves irigy emberek, miért nem koptok le azokról akikre irigyek vagytok?

Figyelt kérdés

okt. 3. 17:34
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
41%
Irigyek mindig is voltak és lesznek. A suliban irigyek voltak arra, hogy nem buktam semmiből, vagy arra, hogy nem váltak el a szüleim (ezzel egyedül voltam). A munkámban irigyek a keresetemre, bár nem ismerjük egymásét, csak gondolják, hogy sok! Irigyek arra, hogy keveset dolgozom, bár néha másik 3 helyett kell, meg szabiról visszajőve megvár a feladat, mert nem tudtak helyettesíteni. Irigyek arra, hogy hó végén még van pénzem, én meg a családjukra, autójukra. Nekem biciklim van, és egyedül lakom. A tanulás miatt nem nagyon volt időm szórakozásra, ismerkedésre aztán 50 éves leszek. Mások meg csak ittak meg b-sztak, meg füveztek, lazán vették az életet, és rajtam röhögtek!
okt. 8. 04:39
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

8/51 Helyesírás , jaj! Ezzel kellene inkább foglalkozni!

elfojtanak, megjátsszák, plusz 4 vesszőhiány.

okt. 8. 19:37
 53/53 veszettkecske ***** válasza:
100%

52: jól írod :)

Én a kedves önazonos kérdező hejesíására vagyok irigy.

okt. 16. 10:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!