Kedves irigy emberek, miért nem koptok le azokról akikre irigyek vagytok?
Figyelt kérdés
okt. 3. 17:34
41/53 A kérdező kommentje:
Nem is vártam mást mivel irigyeket kérdeztem, de úgy voltam vele hátha valaki anonim oldalon őszinte lesz de nem.
okt. 6. 13:38
42/53 anonim válasza:
Szerintem veled van a baj. A reakcióidon is látszik, hogy valami nem kerek ott.
43/53 A kérdező kommentje:
Hogyne 42-es 🤣
okt. 6. 14:11
44/53 A kérdező kommentje:
Irigy emberek romlottabbak mint hittem de szánalom
okt. 6. 14:15
45/53 A kérdező kommentje:
Törlöm is magam innen, unalmasak vagytok irigyek, válaszolni sem mertek a kérdésre.
okt. 6. 14:17
47/53 anonim válasza:
45. Hidd el mindenkinek jobb lesz:) És számold meg hányan válaszoltunk normálisan a kérdésedre. Aztán töröld magad nyugodt szívvel
48/53 anonim válasza:
Ez nem komplett. Biztosan magát akarta kielemeztetni. Biztosan ő irigy mindenkire és a motivációit kereste. Vihogó barom.
49/53 anonim válasza:
csak a szokásos, daily irigytopik, ahová akárki is ír be, akármit is, a kérdező hatvan szmájlival közli vele, hogy "irigy geczi XDDDDDDDDDD"
hány éves vagy, irigymester?
50/53 anonim válasza:
49. Szerintem ő egy sigma 14 éves aki még sosem volt irígy. Mondjuk azt állítja hogy egyetemet végzett... Amúgy én vagyok akinek még az elején leszólta a "kedves" kérdező a barátságát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!