Kedves irigy emberek, miért nem koptok le azokról akikre irigyek vagytok?
Megértelek. Meg is lepett a válaszoló stílusa, hogy korrekt, asszertív kommunikáció helyett miért kezd itt öcsizni. De aztán eszembe jutott, hogy mindenkiből az jön ki, ami őbenne van, és ez mindig is őt magát minősíti, nem tédeget vagy a többieket.
üdv
28/30
Nem olvastam a válaszokat, de általános megfigyelésem, hogy mikor valaki arra hivatkozik, hogy mások irigyek rá, akkor valójában senki sem irigy rá, hanem simán a népszerűség hiányát betudja annak, hogy "irigyek", mert ezt így könnyebb elkönyvelni, mintha mélyen magába nézne az illető, hogy ugyan, mégis miért utálják ennyien? Rendkívül kínos, mikor valaki arra hivatkozik, hogy irigyek rá, de valójában nincsenek irigyei.
Hogy egy példát hozzak, hozzám is eljutott a hölgy, aki a lánya 13. születésnapját egy jachton ünnepelt meg a kislány barátnőivel. Ez egy teljesen jó születésnap lehetett volna, de a hölgy úgy mutatta be, hogy mi történt ott, hogy egyből elkezdte leszólni azokat, akiknek nem így került megünneplésre a 13. születésnapjuk, és aztán mindenki irigy volt, aki a nemtetszését fejezte ki. Én igazából a lányát sajnálom egyedül a történetben, hogy így kell felnőnie, ilyen anya mellett. Ez ellenszenvet váltott ki sokakból, aminek hangot adtak, ők is mind nyilván "irigyek" voltak. Az ilyen embereket igazából hanyagolni kell, nem is értik, hogy mi velük a probléma, én a saját józan eszem megtartása érdekében a lehető legminimálisabb kapcsolatot tartom a saját környezetemben azokkal, akik irigyekre hivatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!