Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért irigyek az emberek a...

Miért irigyek az emberek a vállalkozókra?

Figyelt kérdés

Itt vagyok például én. Klímás vagyok, nagyon sok munkával és nagyon jó keresettel. A legtöbb ember mikor megtudja irigy lesz. Elég sok diplomáshoz járok klímát szerelni és aho szóba jön, hogy hány klímát szerelek be kb egy hónapban vagy hasonló, akkor eléggé csodálkoznak, mivel tudják, hogy egyet mennyiért szerelek. Folyton olyanokat mondanak, hogy akkor váltanak ők is, minek kérek ennyit, ha ilyen jól keresek, megse érdemli egy klímás, hiszen ő mérnökként, gazdászként egy hónap alatt nem keres annyit, mint én egy hét alatt.

Ezeket hallgatni rohadt kellemetlen. Mintha én tehetnék erről az egészről. Akkor mi a f*szért nem vált? Persze tudom, hogy miért. Mert nem mer, illetve analfabéta. Még a szoba festéséhez is festőt kell hívnia.

Mire jó, hogy a szakiknak panaszkodnak az emberek? Nagybátyám burkoló. Neki is ugyanez a tapasztalata.

okt. 9. 10:21
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
26%
Biztos nagyon irigy vagyok a klímaszerelőkre, mikor alkalmazottként, napi néhány óra otthoni munkával millió fölött keresek, betegszabadságom, évi rendes szabadságom van, cafetéria, egészségügyi biztosítás, ésatöbbi. Burkolókra nem is beszélve, minden vágyam lenne 40 évesen lerokkanni közepes keresetért, amikor épp megy az építőipar, amikor meg ugye nem annyira dübörög (mint például most is), akkor meg ellézengeni valami harmatgyenge keresettel.
okt. 9. 10:36
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sajnálom a pénzt a szakiktól. Azt nem szeretem, amikor az anyaggal akarnak lehúzni. Felújításkor megvettem mindent: festék, csempe, ragasztó, miegymás. A szakinak meg kifizettem a munkadíjat.
okt. 9. 10:52
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok teljesen indokoltan elitellenesek. A társadalom annyira szét van esve, hogy senki sem érti hogyan működik. Aki érti az meg szrik rá.
okt. 9. 11:13
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Benned miért van ilyen rengeteg rosszindulat, gőg, előítélet, sértődöttség más emberek, ember csoportok irànyàba? Mert az iromànyodból ez sugàrzik ki. Csak azt kapod vissza tőlük, ami benned is van. Ne lepödj meg.
okt. 9. 11:20
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

1-es, te vagy az, aki mindig dicsekedni jár a keveset keresős kérdések alá?😅

Irigyek a vállalkozókra, mert szabadok és jól keresnek, sok meló ide vagy oda. Oh és bátrabbak, mint egy általános alkalmazott. Sokszor szidják őket, de szerintem itt tényleg az irigység a valódi ok. Lásd katások..

okt. 9. 11:39
 6/27 anonim ***** válasza:
73%
Klímások esetében gyakori, hogy nyáron sok a meló, télen meg nincs semmi. Egyik ismerős ezért végzett el több szakmát is, pl télen a kazánokkal lehet dolgozni.
okt. 9. 11:49
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert Magyarországon a vállalkozó sokszor egyenlő az adócsaló tolvajjak. Te tisztességes vagy, de hidd el, hogy nagyon sok szaki horror árért végez gány "munkát" persze számla meg garancia meg bármi nélkül. A másik, hogy sok vállalkozás állami csecsen lóg, vagyis a párt holduvarába tartozó cégek kapják az adófizetők által finanszírozott horribilis összegű megbízásokat, miközben a piacról képtelen lennének megélni. Annyi rossz tapasztalat van már erről itthon, hogy az emberben kialakul egy elemi bizalmatlanság a vállalkozókkal szemben.
okt. 9. 12:38
 8/27 anonim válasza:
100%

"megse érdemli egy klímás, hiszen ő mérnökként, gazdászként egy hónap alatt nem keres annyit"

Erősen kétlem, hogy ilyenekről beszélgetsz diplomásokkal.:D Tele van az oldal rage bait-tekkel, borzadály.

okt. 9. 13:18
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én klímásom gépészmérnökit végzett (nyílván a klímás, villanyszerelő, háztartási gép szerelő is megvan neki)
okt. 9. 13:26
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

"Elég sok diplomáshoz járok klímát szerelni és aho szóba jön, hogy hány klímát szerelek be kb egy hónapban vagy hasonló, akkor eléggé csodálkoznak, mivel tudják, hogy egyet mennyiért szerelek."

Minek dicsekszel akkor, hogy mennyit szerelsz be, okoska? 🤣

Mondjál kevesebbet...

okt. 9. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!