Miért irigyek az emberek a vállalkozókra?
Itt vagyok például én. Klímás vagyok, nagyon sok munkával és nagyon jó keresettel. A legtöbb ember mikor megtudja irigy lesz. Elég sok diplomáshoz járok klímát szerelni és aho szóba jön, hogy hány klímát szerelek be kb egy hónapban vagy hasonló, akkor eléggé csodálkoznak, mivel tudják, hogy egyet mennyiért szerelek. Folyton olyanokat mondanak, hogy akkor váltanak ők is, minek kérek ennyit, ha ilyen jól keresek, megse érdemli egy klímás, hiszen ő mérnökként, gazdászként egy hónap alatt nem keres annyit, mint én egy hét alatt.
Ezeket hallgatni rohadt kellemetlen. Mintha én tehetnék erről az egészről. Akkor mi a f*szért nem vált? Persze tudom, hogy miért. Mert nem mer, illetve analfabéta. Még a szoba festéséhez is festőt kell hívnia.
Mire jó, hogy a szakiknak panaszkodnak az emberek? Nagybátyám burkoló. Neki is ugyanez a tapasztalata.
"Mire jó, hogy a szakiknak panaszkodnak az emberek?"
Nekem az a tapasztalatom, hogy az emberek szeretnek panaszkodni. Nekem például a szakik is szoktak, hogy a nettó 1 - 1,5 millióért ki kell dolgozni a belüket, alig marad idejük a családjukra míg én heti pár óra munkával a budai penthouse lakásom erkélyéről megkeresem full home officeból svájci cégnek dolgozva ugyanazt a bért amiért ő idióta ügyfeleknek végez csicska munkát.
Minden tiszteletem annak, aki a két kezével dolgozik, legyen az bármi olyan, amivel értéket teremt.
Sosem irigyeltem azt, aki a tehetségével, tudásával és sok fizikai munkával gazdagszik meg.
A kukásoknak, útépítőknek is minden elismerésem, hogy hóban, fagyban esőben, 40 fokban güriznek.
Azoktól sajnálom a pénzt, akik másokat kizsákmányolnak, meglépnek az előleggel, kókány munkákat hagynak maguk mögött, az alkalmazottaikat nem fizetik ki rendesen és fellengzősen, nagypofájúan nyilvánulnak meg saját magukról és másokról.
Mi is most várjuk a klímásunkat, fél évente jön takarítani, most pedig egy másik készüléket is beszerelni. Tisztelettel bánunk velük, ők is velünk, nem kevés borravalót adunk nekik. Megérdemlik.
Én nem irigylem azt, aki sokat dolgozik, mindegy mennyit keres, elmegy mellette az élet.
Azt irigylem, aki kevés munkával vagy home office-ban dolgozik, és, megél belőle.
Mknek beszelgetsz velük üzletrol penzről? Ezek mind magánugy hogy ki mibol el!
En a szerelokkel pl arrol beszélek kér e kávét milyen alkatreszt kell még venni vagy legutobb a csaladjárol hobbijarol beszélt a legutóbbi is.
Körtét almával hasonlitgatsz. Klimás alkalmazott < Diplomás alkalmazott < klimás vállalkozo < diplomás vállalkozó.
A cegemmel 150k napidij alatt nem is vallalunk munkakat. Gondolom ez azert a tiedhez hasonlo. De altalanosabb a 300k.
A vallalkozot vallalkozoval haslnlitsd ossze.
A 7#e- értek egyet.
Ne felejtsük el azt sem, hogy sokuk irreális értéket kér az általa "szakemberien" elvégzett munkáért, amit 2 hónap után másnak ki kell javítani rendszerint...
Amúgy nagyon csöndbe van a kérdező.
Eléggé bűzlik hogy ragabait kamukérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!