Miért irigyek az emberek a vállalkozókra?
Itt vagyok például én. Klímás vagyok, nagyon sok munkával és nagyon jó keresettel. A legtöbb ember mikor megtudja irigy lesz. Elég sok diplomáshoz járok klímát szerelni és aho szóba jön, hogy hány klímát szerelek be kb egy hónapban vagy hasonló, akkor eléggé csodálkoznak, mivel tudják, hogy egyet mennyiért szerelek. Folyton olyanokat mondanak, hogy akkor váltanak ők is, minek kérek ennyit, ha ilyen jól keresek, megse érdemli egy klímás, hiszen ő mérnökként, gazdászként egy hónap alatt nem keres annyit, mint én egy hét alatt.
Ezeket hallgatni rohadt kellemetlen. Mintha én tehetnék erről az egészről. Akkor mi a f*szért nem vált? Persze tudom, hogy miért. Mert nem mer, illetve analfabéta. Még a szoba festéséhez is festőt kell hívnia.
Mire jó, hogy a szakiknak panaszkodnak az emberek? Nagybátyám burkoló. Neki is ugyanez a tapasztalata.
Miert diplomás pancserek. Az diplomások nagyrésze idióta, féltékeny hülyegyerek. Azt hitték, hogy majd elvégeznek egy szaros mérnöki, gazdász, jogász meg mit tudjam még milyen szakot és majd szarrá keresik magukat. Ehelyett a legtöbb megáll egy jól fizetett segédmunkás bérnél. Az alkalmazott szaki bért sem érik el a legtöbben. A vállakozói szaki bér meg zavarja őket, mert ők sose fogják azt elérni.Én autószerelő vagyok és bneken is mindig panaszkodnak. Ennyit tudnak az idióták. 😂
A nővérem meg fodrász. Neki is szinte mindig panaskodnak és olyanokat mondanak, hogy a gyereküket szakmunkásba fogják küldeni, mert abból van mindenhol hiány, míg diplomasból már sok van. Erre már egy szabolcsi faluban is kezdenek rájönni.
"Én autószerelő vagyok és bneken is mindig panaszkodnak."
Jó lehet... Valószínűleg sose mosod ki az olajszagot a kezedből, a bőrödön keresztül meg évek alatt felszívódik a sok mérek belőle, aztán 50 évesen meghalsz rákban.
Elnézést hogy csak most reagálok.
#1 Egyértelműen látszik, hogy semmit nem tudsz az építőiparról.
#4 Az enyém már "csak" válasz reakció.
#5 Pontosan.
#6 Ez igaz, de erre van több megoldás is. Pl nekem van olyan ismerősöm aki télen ha nincs munka, akkor nem csinál semmit. És így is vígan megél.
#8 Tényleg mondtak ilyet is. És már nem egy-két ember.
#9 Neki van esze.
#10 Ez azért nehéz, mert sokszor több hét mire tudok menni. Mit mondanék miért nem tudok hamarabb okoska.
#15 Ők szokták felhozni.
#16 Van benne igazság. Viszont azt hozzátenném, hogy egy ertelmes szakmával sokkal könnyebb vállakozni, mint egy diplomával.
#19 Itt vagyok 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!