Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigyek rám az emberek. Ami...

Irigyek rám az emberek. Ami engem azért bosszant, mert a családtagjaim, ismerőseim is. Hogyan tudnám ezt kezelni?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy 40 éves leszek és körülnézve, ismerve a magyar viszonyokat az átlag feletti szinten élek.

Ezt félig hátszéllel, félig anélkül értem el.

Volt kezdőtőkém amit jól fektettem be, emellett rendesen dolgozok 20 éve, mint bárki más.

Természetesen idegenek nem érdekelnek hogy irigyek-e rám vagy sem, semmit nem tudnak rólam. A problémám, ami bánt az az hogy a közvetlen környezetem irigy. Bármilyen sikerélményem van a munkámban vagy például veszek egy nagyobb értékű dolgot legyen az bármi, már nem mondom el senkinek... majd észreveszik. Nem osztozik az örömömben senki. Éppen ezért ha gondom van azt sem mondom el, mert tudom hogy ha kifelé nem is mutatják, belül kárörvendenek. Nincs barátom, akivel egymást támogatva, dolgokat megbeszélve őszintén tudnék beszélni.

Érdekemberek vannak. Irigy emberek vannak. Kárörvendők vannak.

Gondolom nem vagyok jó helyen... dehát ide születtem, szüleim élnek, ők az egyetlenek akik támogatnak és megbízhatok bennük. De 70+-os mindkettőjük, nem csak velük beszélnék.. a testvérem már a másik csoportot erősíti. Unokatestvéreim dettó...

Párkapcsolatom nincs, 2 éve lett vége egy 8 éves kapcsolatnak. Azóta semmi.

Szórakozni nem járok, egyedül nem nagy móka és mint írtam barátaim nincsenek... a szabadidőm sportolással telik (futás, kerékpár, havi egyszer futsal)... nem voltam soha depressziós, de úgy érzem süllyedek bele valami effélébe.

Valaki esetleg sorstársam vagy volt tapasztalata hasonló szituval? Hogyan bírkózott meg ezzel?

aug. 25. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

kerestem olyan embereket, akik hasonló szinten vannak, így ők nem irigyek rám.

Van 8+ milliárd ember a bolygón, lehet válogatni.

aug. 25. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Olyan embereket kerestem magam köré, akik hasonló életszínvonalon élnek. Huszonéves barátságaim szakadtak meg már azért is, amiért összeházasodtam a párommal és jól megvagyunk.

Igazi barátból 1 maradt meg mellettem.

aug. 25. 20:56
 3/4 Kroms ***** válasza:
39%
Ha ez vigasztal, én inkább sajnállak, mint irigyellek. Nézz Andrew Tate videókat és tanuld meg belőlük, hogy tudsz olyan nőt kifogni, aki hűséges lesz hozzád, hogy ne kelljen magányosan élned.
aug. 25. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen sikeres vagy, miért nem barátkozol hasonló emberekkel?
aug. 26. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!