Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Más is szokott aggódni hogy...

Más is szokott aggódni hogy ismerősei,barátai,családtagjai elolvassák milyen kérdéseket írt ki ide?

Figyelt kérdés
Nekem el van mentve az e mail cím és a jelszó is,egy gombnyomás és már itt is vagyok bent.De ha véletlenül itthon felejteném a telefont vagy a munkahelyen és elolvasnák a kérdéseimet?Lehet hogy ciki lenne.

2023. júl. 30. 21:59
A kérdező szavazást indított:
Félek attól hogy megtudják milyen kérdéseket írok ki
Nem félek attól hogy elolvassák milyen kérdéseket írok ki
A környezetemben tudják hogy miket írok ki gyakorin
21 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Tik Tokba se jelentkezek be ott is el van mentve a jelszavam.Belépnének a családtagok,ismerősök láthatnák miket irkálok ott a csajoknak.Lehet megdöbbennének milyen nyálas vagyok.
2023. júl. 30. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kóddal lehet ujjlenyomattal lehet feloldani a telefonomat, áltagember próbálkozhat, úgysem sikerül. Csak egy ötlet.
2023. júl. 30. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ferjem nem tud magyarul pl.
2023. júl. 31. 00:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Férjem múltkor röhögve olvasta milyen kérdésekre válaszolok, kérdezte hogy tényleg ilyen hülyeségekkel foglalkozom? Pár napig szivatott vele. Azóta figyelek h kilépjek
2023. júl. 31. 03:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A munkatársak már nem érdekelnek. Idén nyugdíjba mentem. A feleségem ismeri a problémám, de nem olvassa, de látja néha, hogy sokat gépelek, ilyenkor rákérdez, miket írogattál annyit? Egyébként, ha sokat árulok el megamról, rám ismerhetnek a volt kollégák. De mindegy, mit gondolnak. Amelyik rendes volt, az rendes is marad, aki meg szar alak, az is azmarad, attól függetlenül, mit tud meg rólam. Aztán hadd örüljenek, milyen betegségekben szenvedek. Majd egyszer őket is utoléri a sors.
2023. júl. 31. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, mert általánosságban szoktam választ adni, nem személyes infókkal telepakolva.
2023. aug. 1. 06:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány emberről készülnek intim képek, aztán haláluk után simán megtalálhatják a rokonok a mobilon vagy a számítógépen. Ezekhez kepest bár itteni kérdés az semmi.
2023. aug. 1. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én telefonom nem nagyon szokták feloldani, a kódom titok 😏
2023. aug. 2. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább attól szoktam tartani, hogy valaki felismer vagy magára ismer.

Pl. kaptam egy árajánlatot, ezek az adatok, ez az árajánlat, reális? és akkor aki az árajánlatot adta pont ő is fent van és meglátja a kérdést

Béna példa, de remélem érthető mire gondolok. És akkor lehet ez egy személyesebb kérdés, esetleg olyan, ami nem esne jól a másik félnek, konfliktus lenne belőle, hogy miért gyakorin kérdezgetek erről.

De valamikor személyesebb dologgal válaszolok, ha kicsit belegondol olyan, aki ismer, rájön, hogy én vagyok az. És olyat írok le, amit nem vállalok személyesen, csak anonimen jó kiírni magamból.

2023. nov. 18. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!