Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túl hosszú fityma esetén...

Túl hosszú fityma esetén milyen óvszertől nem konyul le?

Figyelt kérdés
A párom fitymája merev állapotban is fedi a makkot. Azt mondja, óvszerben nem érez semmit, hiába húzza hátra, mindig előre csúszik. Milyen fajta gumi van ami jó lehet? Inkább nagyobbat vagy kisebbet érdemes választani a méretéhez? Aki hasonló cipőben jár hogyan tudta megoldani a dolgot? Más védekezési módszer jelenleg nem jöhet szóba.
febr. 2. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

Dunsztgumi.😅

Amúgy meg akkor műttesse meg.

De valszeg csak jó kifogástvkeres, és ez annak tűnik. Ne dőlj be.

febr. 2. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Mire lenne ez kifogás egyes?

Nem értem ezzel mi a gond, feláll neki, nem? Hajrá...

febr. 2. 21:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokszor lekonyul sajnos.
febr. 2. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Fogamzásgátló tabletta, vagy elhagyod olyanért, aki bírja a gumit.

Lehet ám heccelni itt az embereket kedves egyes, de nem egy olyan pasival is voltam, akinek sajnos gumiban nem működik. Amint hozzáér, lekonyul. Francnak sincs kedve ezzel szórakozni, és elhiheted hogy izzadtak ezek a férfiak rendesen, annyira kínos volt nekik. Tehát lehet valaki direkt csinálja, de a legtöbben nem. Valaki nem bírja, ennyi. Nyilván lehetne trenírozni, de én treníroztam egy pasimat 1 éven keresztül, nem kényszerített tabletta szedésre, kedves volt, de már nekem volt rossz élmény az egész ennyi idő után, így maradt a tabletta.

febr. 2. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező szépen írja, hogy a tabletta most nem jöhet szóba. Tehát hiába okoskodtok, hogy ez a megoldás, ha ez itt és most nem megoldás. Szóval igen, ezt a férfinak kell megoldania, és igen, valószínűleg műtéti úton, hisz az ő életminőségét befolyásolja negatívan az ő testi adottsága. Tetszik vagy sem, ez van.
febr. 3. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

5# Megműtik ingyen?

Ha nincs rajta óvszer akkor is visszacsúszik?

febr. 3. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene mutatnia orvosnak. Ha fitymatúltengése van, akkor az csak kurtítással lesz rövidebb.
febr. 5. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is visszacsúszik a bőr a makkomra.

Sajnos nem tudok vele mit kezdeni.

Már egy ideje úgy is húzom fel a gumit hogy a makkon van a fityma.

De így is eléggé élvezem a szexet.

tegnapelőtt 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!