31 éves férfi vagyok fityma repedésem van, voltam vele orvosnál 2* is, de nagyon akar begyógyulni, mik a tapasztalaitok nektek ezzel?
Figyelt kérdés
Kaptam két féle kecsőnöt is, mind 2 orvos azt mondta igazából szépen gyógyul így nem kell műteni. De mégsem gyógyult még be.tegnap 09:46
1/10 anonim válasza:
A repedés valószínűleg szűkület miatt van. Két lehetőség van: vagy – ha szerencséd van – a mostani repedéssel tágult annyit, hogy többé nem okoz problámát; vagy – és ez a valószínűbb – idővel valóban szépen begyógyul, de az összeforrás olyan hegszövetet hoz létre, ami még kevésbé lesz rugalmas, mint a fityma maga, így újra és újra be fog repedni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem szűkűlet, sajnos sokáig voltam olyan helyen ahol eléggé kivoltam így túlhasználtam, az orvosok szerint nem szűkület és nem kell műteni.
tegnap 11:49
4/10 A kérdező kommentje:
Képet este tudok róla készíteni
tegnap 11:49
5/10 anonim válasza:
Oké a kép.
De hol voltál, hogy túlhasználtad?
6/10 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgoztam elég sokat, nem volt lehetőségem emberi kapcsolatokra.
tegnap 12:47
7/10 anonim válasza:
Ja értem és akkor magadnak használtad. ?
9/10 A kérdező kommentje:
Így van magamnak használtam.
A cukorbetegségen már gondolkoztam én is hogy azért nem gyógyulok.
tegnap 23:22
10/10 anonim válasza:
Szia
Nem volt még ilyenem. Csak a képről jobban lehet látni, hogy milyen és mitblehet tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!