Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mennyire abnormális egy 31...

Ez mennyire abnormális egy 31 éves ffi nál?

Figyelt kérdés

barátnőm és én nem feküdtünk le és mellette sem volt semmi így abszolút nem is közeledik hozzám.

Van egy 18 hónapos kisfiunk és +8-9hónap a terhesség az kb 26 hónap amióta nem volt semmi sem.

Ez nekem nagyon rossz volt és rettemetesen próbáltam küzdeni de egyszerűen terhesség alatt nem kivánta és szülés után meg azért nem , utána meg fáradt azért nem stb.

26 hónapja nem volt semmi sem közötünk de mát egy ideje nem is kívánom, nem őt nem hanem már belefáradtam és annyira levitte az önbecsülésem hogy már nem is menne...

Létezhet hogy a férfi "libidó" vagy inger vagy hívjuk bárhogy ilyen fiatalon eltünik?

Sajnos megbeszélni vele nem tudom (csőlátású anya lett) már mindent megpróbáltam amit csak lehetett (teherlevétel, wellness, barátnőjével wellneselzni befizettem őket úgy hogy én ne legyek ott hátha sokat lát és ezért, beszélgetni róla de semmi)

Ezért én nálam is csökkent már a vágy és más lányokat sem nézek meg nincs is semmilyen késztetésem vagy vágyam... nem tudom mi történhetett de teljesen tönkrementem ennyi idő alatt és ennyi elutasitás után.

2020. szept. 1. 01:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút létezhet, hogy a libidód a béka segge alatt van, valószínűleg depressziós vagy a helyzettől. A ti korotokban ez teljesen abnormális, muszáj lenne beszélnetek egymással, és keresni egy szexuálpszichológust; vagy ha nem sikerül dűlőre jutni, akkor pontot tenni ennek a végére és szakítani.
2020. szept. 1. 01:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen van ilyen. Lerombolja ezzel az önbizalmad, mert azt érzed,hogy már nem számára kívánatos.

Mindenképpen ülj le és beszélj vele erről.

2020. szept. 1. 02:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Férfiéknál is van ilyen. Ha nincs, rájön, hogy elvan nélküle.

Minél tobb idő telik el, annal kevesbe hianyzik.

Közeledtél is felé vagy csak levetted a terhet?most mar eleg idos a gyerek, mikor volt utoljara probalkozas? O nem valtozott meg, hizott el, ami zavarja, csak bekattant, hogy anya?

2020. szept. 1. 08:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon jól néz ki, és ezt mindig is mutattam felé... es nagyon sokszor probaltam beszélni vele de egyszerűen nem kívánja.

Kegyetlen ez a helyzet es egyedul nem tudok semmit se tenni ellenne...

2020. szept. 1. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
pedig szex az fontos..hat ha vele nem,majd mással kell megoldani..majd eljön a vágy,,ha nem akarod megcsalni ,akkor marad ez a felállás..szexi apuka vagy?
2020. szept. 1. 15:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nem lehet hogy ő néha félre lép és téged meg egyáltalán semmibe vesz és talonba tesz?

Mert azt még meglehetne érteni hogy valami történt vele a szülésnél de legalább hajlandó lenne veled kedves lenni és a kedvedbe tenni valamilyen módon.

Szóval az az örök igazság hogy :

A jó szex nem biztos hogy rendbe tartja a házasságot, de egy rossz szex az biztosan tönkre teszi.

2020. szept. 1. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Volt már olyan amikor azt mondta nekem hogy elmegy xy pl bérelt raktárunkba és kiderült hogy amikor ő azt állította hogy pl 12:15 kor vegzett akkor ő már 30km rel arrébb volt és titokban egy vagy 2 sráccal találkozott (ezt csak ő tudhatja) miután lebukott azután a történet az volt hogy 2 régi barátjával találkozott amelyikből az egyikkel sokszor le is feküdt.

Na a lebukás után nagy veszekedés volt de megbocsájtottam neki és nyomatékosan megkértem hogy ilyen sohase történjen meg többször... azóta mondjuk a bizalmam abszolút tönkrement ahhoz képest amilyen volt mert azelött én vakon bíztam benne.

Ugye rólam azt kell tudni hogy lehet hogy kicsit unalmassá váltam miután apa lettem, mert nekem csak ők vannak így munkán kívül annyi időt akarok velük tölteni amennyit csak lehet.

Az ő kérése az volt hogy ezt felejtsük el és legyen tiszta lap, és én nem is hozok fel neki ezt, de barhogy is közeledek vagy bármit csinálok abszolút nem kiván vagy nem akarja vagy nem kívánja ahogy ő fogalmaz pedig rendszeresen sportolok és ez látszik is rajtam így ez nem lehet gond.

Ugye azért sem merek nagyobb hangnemben beszélni mert akkor elviszi simán a gxereket

2020. szept. 2. 14:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Jó mondjuk azt hozzá kell tenni hogy ő sokkal jobb nő mint amilyen ffi ben én sármos lennék, és az is igaz hogy jópárszor szokott irogatni úgy hogy én "ne vagyem észre"

Likeolgat srácokat akik ugyan úgy vissza is likeolgatják nyilván ezek csak pici kis dolgok de vannak azért ilyen történések és ő nem veszi eszre vagy nem foglalkoztatja de belül én már a föld alatt vagyok önbizalmilag pedig én nem voltam ilyen, sőt! De amint apa lettem hát... pfuuu a legboldogabb lettem és semmi más nem akartam már csak azt hogy együtt legyünk és ha egy kicsit tudunk kettesben lenni csak az sem baj mert a gyerek az első de nekünk azért maradhatott volna naponta par perc azért de semmi, 180fokos valtozás + csőlátás, illetve mindet a gyerekre fog még akkor is ha a gyerek csendben jatszik vagy alszik

2020. szept. 2. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
44%

A barátnőd/feleséged nem depressziós? Annak is lehet a következménye, hogy az anyaságába menekül.

De sajnos ha valaki ennyire bezárkózik, bármilyen okból is, akkor nehéz a lelkéhez eljutni, segíteni neki.

De ha őt nem tudod elvinni, akkor szerintem beszélj te egy pszichológussal! Azügyben nem foglalnék állást, hogy az érzéseid normálisak-e, inkább úgy fogalmaznék, hogy érthetőek, de nem a legegészségesebb reakció a helyzetre. Nem jól van az, hogy ettől függ az önbecsülésed. Hiszen - valószínűleg - nem a te hibád az, hogy így alakult. Nem arról van szó, hogy szar alak vagy, hiszen a terhesség előtt fel tudtad kelteni a barátnőd érdeklődését. Tehát alaptalan az az érzésed, hogy a te értékeddel lenne baj. Így reagált a barátnőd a változó körülményekre, ami szintén nem ideális, de ez a helyzet, vele is gondolom a hormonok meg az ösztönök szórakoznak, nem a rosszindulat. Próbáld meg te a pszichológust, hátha így bejutsz a feleségedhez az ablakon, ha már az ajtón nem ment.

2020. szept. 3. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

9. Te se érted mint a kérdező hogy fiúkkal levelezik és félre dug?

Az biztos hogy téged nem kiván, de lehet sose kivánt.

Bármilyen szar is de szakítani kell mert ez téged felemészt és tönkre méssz bele.

Amikor majd teljesen padlón leszel akkor nyiltan fog megcsalni , félre dugni.

" ő sokkal jobb nő mint amilyen ffi ben én sármos lennék,"

Benne mi a jó ha egy utolsó szajha, q.va?

Ennyire nem szabad leadnod soha, még ha mégegyszer olyan jó nő lenne is.

Én biztos úgy elverném hogy kinyúlna az ilyen !!

Mégha a sok feminin le is pontoz ezért!!

2020. szept. 4. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!