Abnormálisan sokat vizelek éjjel kb akár 4-5 ször is milyen okai lehetnek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 12:34
1/5 anonim válasza:
Hát... ha 38 hetes terhes nő vagy, akkor is más a válasz, ha 60 éves férfi, akkor is. Mennyit iszol? Fájdalmas? Színe, szaga?
Információk nélkül senki nem tud neked választ adni.
2/5 anonim válasza:
Nincs az az orvos aki ilyen kérdésre bármit is válaszoljon
3/5 anonim válasza:
40 alatt lehet megfázás. Felette is lehet megfázás, de akkor már a prosztatamegnagyobbodás is bejátszhat. Urológia. Beutaló nélkül, csak el kell menni.
4/5 A kérdező kommentje:
60 éves vagyok és természetesen férfi hiszen a Férfiak egészsége cimszó alatt tettem fel a kérdést.A vizelet szine változó, inni normálisan szoktam alkoholból keveset de majd minden nap.A vizeletnek nincs különösebben más szaga mint amilyennek szerintem lenni kell.Úgy tudtam a prosztataprobléma pont az ellenkezöje ,a delikvens nem tud üriteni.Nálam ez nem probléma.
2013. jan. 11. 19:29
5/5 anonim válasza:
Már 50 éves kortól javasolják, a félévente egyszeri urológuslátogatást. Ingyen van, nagyon egyszerű a bejutás, és nagyon hamar ki lehet kezelni, ha valami baj adódik. De hát, te tudod. Ha nem prosztata, akkor vese. Az is urológia. Májat nem mér, ha ettől tartasz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!