Mandula műtét előtt állok. 31 éves nő vagyok nagyon félek tőle nem is a fájdalomtól leginkább hanem attól hogy bevérzik. Szeretnék tanácsot kérni illetve sztorit hallani ki hogy élte meg? Kinek volt 30 fölött ilyen műtétje?
Szia, 30éves nő vagyok, csütörtökön volt a mandulamutetem. Bizakt technikaval volt, a doki szerint szinte semmi esély így nagyobb utoverzesre. Kicsit en is tartok tőle egyébként, de ez a negyedik napom és eddig eseménytelenül telt. Műtét után két órával már nyaltam a jégkrémet az osztályon, ittam a jeges vizet, azonnal tudtam műtét után beszélni és felülni is (altatasban volt). Nem hánytam, a műtét napján semmilyen fajdalmam nem volt, nem is kertem az összes fájdalomcsillapítót ami ki volt írva, az első 3 nap nekem nagyon könnyedén telt, most a negyedik már picivel rosszabb, de en ezt sem mondanám veszesnek annyira, mint amiket olvastam. Mosogatok, teregetek, takaritok, nem rossz a kozerzetem nem érzem magam betegnek, voltam boltban, de azért többet fekszem a kanapén mint átlagosan. Nekem a doki is azt mondta h másnaptól már vezethetek, csinalhatok mindent amit szoktam, azért a maratont ne most fussam le, de nincs különösebb teendő.
Ha van kérdésed írj nyugodtan, nekem elég friss most minden élmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!