Az normális, hogy valaki 30 fölött sem volt még szerelmes?
Figyelt kérdés
Hogy nem volt nő(de még pasi sem) akibe beleszeretett volna.
Hogyan hat ez a személyiségfejlődésre?
Milyen személyiséget takar ez és milyen lelki gubancot rejt,megrekedt fejlődést takar akinek sose volt párkapcsolata? Mi állhat mögötte?
Az önbizalomhiányon kívül !
2016. okt. 12. 17:48
1/6 anonim válasza:
nem normális nagyon nem! Én folyamatosan szerelmes vagyok mondjuk de ezért nem is értem hogy nem lehet szerelmesnek lenni :/
2/6 anonim válasza:
személyiségzavarra utal ha már így kérdezed ezen belül is különc típusú skizoid személyiségzavar keress rá interneten!
3/6 A kérdező kommentje:
Mi várható egy ilyen embertől?
Hogy változhat,változtatható meg?
Mitől alakult ki nála ez a valami?
2016. okt. 13. 12:02
4/6 anonim válasza:
na ezt szépen olvasd el... (daniel goleman érzelmi intelligencia) nem csak erről lesz szó, de ez is benne van
5/6 anonim válasza:
Normális, 21 vagyok, nekem se volt még. Majd eljön az igazi, válogatós vagy
6/6 anonim válasza:
Ha van kivel - ÉS EZ NEM VICC! - szexualis kapcsolatot létesiteni időnként. Kb fél évente is jó. Akkor nincs baj. Csak nem jött el az igazi. Ha ez sincs meg, akkor már gondok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!