Koránkelés, felfrissülés megkönnyítése 30 fölött koffein nélkül?
Kávé, energiaital függő voltam. 1-2 doboz energiaital, kávé 3-4.
Nyilván a kettőt nem egyszerre, vagy ez vagy az volt.
De annyi rosszat olvastam róluk, hogy leszoktam mind a kettőről.
Igy agyilag zokni vagyok reggelente. Nem azzal van a bajom, hogy kikeljek az ágyból, hanem meg vagyok lassulva, órákig rajtam tud lenni az az érzés, mintha 5 perce keltem volna fel, hiába van már mondjuk reggel 9.
Kell vagy 4 óra mire kitisztulok.
Ez energiaitallal annyi volt, hogy megittam, 15 perc múlva már éreztem a pozitív hatását.
Nem volt tőle sose bajom, de az ilyen ritmuszavar, meg mittomén miktől tartottam hosszú távon.
A kaja nem szokott segíteni, reggelizek korán de álmos maradok.
Reggeli tusolást még nem próbáltam.
Reggeli tornát igen, nem segített, jobb volt a vérkeringésem, de ennyi.
Egyedüli megoldás az marad, hogy korból fakadóan is fáradékonyabb az ember és le kell feküdni időben este 9 körül?
Reggel 6-kor kelek általában.
Egy adag kávét nem tartok ördögtől valónak, reggeli után, délelőtt valamikor.
Amúgy nekem az vált e hogy a bal oldalamon alszok csak, valamiért ha a jobb oldalon, akkor nem pihentető az alvás kb mintha semmit nem aludtam volna, kómázok csak. Olvastam neten egyszer aztán megfigyeltem hogy valóban igaz. Én már nem forgolodok, amilyen pózban alszok el, úgy ébredek fel.
Nekem a c vitamin-magnézium segít.
Összekeverek c vitamin es magnézium port es abból teszek vízbe egy kiskanállal. Illetve jégkockatartóban van fsgyott citromlevem, abból egy kockát. Szt iszom reggel és sokst segít amikor valamiért nem aludtam eleget
Én is ittam végül egy kávét, de szerintem még elvonásom van a napi 3-4 hez képest.. :D
minimálisan segített csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!