Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Relatív fitymaszűkület?

Relatív fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
Röviden tömören az a szituáció, hogy merev állapotban még éppenhogy hátra tudom húzni a fitymám, de szorít, kissé kellemetlen ebben a helyzetben ahogy az egész van. Érzem, hogy eléggé feszül, és be is lilul ott egy gyűrűben a felhúzott fityma ilyenkor. Évek óta zavar már a dolog, az urulógus csak a körülmetélést említette, mint lehetséges megoldás… Én nem rajongok az ötletért. Nincs valami egyéb módja annak, hogy ezen javítani lehessen? Majdnem jó a szerszám, csak éppen hogy mégse… Neten kutakodtam, de sokkal nem jutottam előrébb sajnos.

jan. 6. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%

Zuhanyzol meleg vizzel. A felmelegedett nedves bort bekened zsirral es huzod nyujtod rajta a bort. A zsirt rajtahagyod ezentul minden nap. Szepen ki fog nyulni idovel. Minden nap legyen bezsirozva mer a hidratalt bor lazabb nyulekonyabb nem reped.

Ez letesztelt dolog.

jan. 6. 23:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Lankadt állapotban semmi probléma nincs vele
jan. 6. 23:22
 3/11 anonim ***** válasza:
40%

1-es vagyok Bocsi elfelejtettem mondani,h allitsd fel es ugy nyujtsad rajta a bort bezsirozva. Mindegy h epp zuhanyzol vagy csak betolod a csap ala,csak csinald meg minden nap ,hogy haladjal vele. Csinald meg,ne legen vele problem,ha vki hosszasabb igenybevetelnek teszi ki...

Sose hagyd kihulni ott azt a reszed,oltozz fel mindig retegesen.

jan. 6. 23:38
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Meg valami. Ugy nyujtsad,h bovebb legyen,mint a minimum,mert elofordulnak olyan esetek,h eszel vmit vagy jobban tetszik a no es szeltebe jobban megno es akkor is legyen elegge kinxujtva a bor,h az is beleferjen.

Szamolj 1-2 cm plusszal. En ezeket lattam . Tehat ne elegedj meg h a minimumra kinyujtod. Meg gondolkozom rajta,mitol nyulik megjobban. A zsiros krem nem eleg. Ide olyan cucc kell,ami zsirosan hagyja es puhan marad a borod tole.

jan. 7. 00:06
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Kend be desznyozsirral jó vastagon csak nehogy a Bodri lenyalja
jan. 7. 01:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Bíztam a komoly válaszokban…
jan. 7. 01:21
 7/11 gabcsi ***** válasza:
84%
A komoly válasz az, hogy ez az erős gyűrű nem igazán fog lazulni. Lehet felír az urológus krémet, ami steroidos, de ahhoz napi szinten tornáztatni kell, hátrahúzni, amikor csak lehet!
jan. 7. 07:46
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
A bor a nyujtastol nyulik. Gon dolj a borcipokre. A labadra alakul hordas soran. Ha nem hiszed el,akkor szabasd at. Senkinek se fogom bizonygatni az igazam. Itt az a kerdes,mennyi ido all rendelkezesre. Nem mindegy,h tobb honap vagy 1 honap. En mindent komolyan irtam,hiaba tunik poennak.
jan. 7. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább olaj alapú sikosítóval nyújtsd, lehet tényleg segít.
jan. 7. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem segít kérd csinálja meg részlegesen a metélést.
jan. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!