Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hátrahúzva tartani a fitymát...

Hátrahúzva tartani a fitymát tényleg érdemes?

Figyelt kérdés
21 vagyok és régóta foglalkoztat a körülmetélés gondolata, hogy milyen lehet. Lakótársammal beszélgettünk a nemibetegségekről amiket a gumi nélküli csajozások okoztak és elmondta, hogy ő higiéniai okokból mindig hátrahúzva tartja a fitymát, és azóta nemcsak tisztább a farka, de a nemibetegségekre is ellenállóbb. Azt mondta olyan mintha mindig is ilyen lett volna neki és eszébe nem jutna ráhúzni újra. Neki az urológus ajánlotta, hogy a későbbi gondokat ezzel tudja megelőzni, és szerinte kellemesebb.

jan. 22. 18:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
70%

Ha tényleg érdekel, próbáld ki a hátrahúzást. Ha csak nincs szűkületed, vagy rövid féked, baj nem lesz belőle.

Én is úgy kezdtem, hogy hátul tartottam. Tisztább, szellőzik a makk egész nap. Hiába mosod naponta többször, nem lesz olyan tiszta soha, mint csupaszon. Nemibetegséggel kapcsolatban is ellenállóbb, persze óvatosan kell lenni így is.

Engem egy idő után már az is zavart, hogy hátrahúzva is ott van a bőr, úgyhogy teljesen levetettem a fitymát. Személy szerint én nagyon jó döntésnek tartom, hogy bevállaltam a metélést, DE rábeszélni senkit nem fogok, elfogadom, hogy van aki fityma párti.

Ezért sem beszéllek rá semmire, ha kíváncsi vagy, próbáld ki pár napig, hétig, aztán majd meglátod, hogy neked hogy jobb, hogy kényelmesebb.

24F

jan. 22. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Minden zs.igyekszik megszabadulni a bőrtől.
jan. 22. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Metéljed. Úgy a legjobb.
jan. 22. 21:03
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Sok itt a metélés fétises! 🤢
jan. 22. 22:12
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Én szeretem hátrahúzva tartani, de nem hiszem, hogy a nemibetegések ellen ezzel kellene védekezni. :D
jan. 22. 23:15
 6/12 densoft64 válasza:
27%
Én is hátra szoktam huzogatni, percenként 100-szor.
jan. 23. 10:10
 7/12 Csupasz makk ***** válasza:
83%
4 Nem csak a zsidók metéltetik a farkukat. Fekete Afrikában, az arab világban bevett gyakorlat, hogy minden fiút gyerek, vagy kamaszkorban körülmetélnek. Az USA-ban az újszülötteket metélik körül, Dél-Koreában amerikai hatásra szinte minden férfi metélt. Van, akinek egészségügyi okok miatt kellett eltávolítani a fitymáját. Én szûkület miatt vagyok metélve. Annak ellenére, hogy nagyon jó dolognak tartom a körülmetélést, nem értek egyet azzal, hogy bébiket és gyerekeket a beleegyezésük nélkül megszabadítják a fitymájuktól. Mindenkinek joga van a saját teste fölött rendelkezni.
jan. 23. 10:18
 8/12 gabcsi ***** válasza:
51%
Angliában a lakosság felének így van, mert mindig a nyugat a szar! Japánban nincs olyan akinek bőrös. Amerikában csak a spanyol ajkúak nem metéltek! Ne vicceljünk! Ennyi ember csak él!!!
jan. 23. 19:50
 9/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
61%
Semmivel nem lesz jobb, nemibetegségek ellen meg semennyire sem véd meg. Nem beszélve, hogy a makk hámrétege sérülhet, még fokozza is a problémákat.
jan. 27. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

A nemi betegségektől jobban véd???:D

Vicc.

Régen csak azt metélték, akinek pl. szűkülete volt.

Azt pedig próbálták kerülni. Ma már szinte divat lett.

Valószínű, hogy a természet nem véletlen biggyesztett oda egy kis bőrt.

Ugyanakkor, ha egészségügyileg gondot okoz, el kell távolítani.

Higiénia kérdésében pedig aki igényes magára, az tisztán tudja tartani a fitymást is.

Persze van pozitív oldala is a hátrahúzásnak. Egy idő után kicsit érzéketlenebb lesz a makk, így pl. tovább tarthat az aktus is, tovább bírod az ingerlést.

Ezen kívül inkább esztétikai dolog, kinek melyik farok tetszik.

jan. 29. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!