Ezzel érdemes dokihoz menni?
25 éves férfi vagyok.
Az utóbbi 2 hétben jelentkeztek a tünetek.
Ismét visszatértem arra, hogy cukorral fogyasztom a kávét (előtte édesítő bogyóval fogyasztottam) és reggel az első széklet kávé cigi után lágy, szinte már már hasmenés. Majd egész nap ilyen nagyon lágy a széklet. Napi 5-6 kavet iszok.
Van hogy kemenyebb, darabkas. Igazából összevissza változik. Olvastam hogy ilyet okoz a vastagbélrák.
Nem fogyok, nem véres
A kávénak van ilyen hatása.Végig fút a beleken.azokat tisztítja .
Van akit már az illata is írritál.
Inkább az étrendben keresendő a probléma, mintsem a pár kanál cukorban szerintem.
De egyébként okozhatja epe, hasnyálmirigy vagy bélrendszeri gond, szóval javaslom, hogy keresd fel a gasztroenterológiát, mert ők foglalkoznak ezzel a típusú problémával.
Amit mielőtt mész érdemes megfigyelni, hogy egy nap hányszor mész wc-re, milyen a széklet színe és állaga, puffadsz vagy görcsölsz és milyen ételek amik esetleg gondot okoznak.
Teszel bele tejet?
Nalam is ugyanez volt es kiderult, hogy laktoz erzekeny lettem.
Utoljára ilyen június elején volt. Először lágy laza széklet, aztán szorulás és utána minden helyreállt.
Hála istennek tegnap reggel óta minden egészségesen működik nálam. Tegnap előtt használtam az iberogastot és minden bajom elmúlt. Csúnya szóval mondom de újra szép egészséges a széklet formája, nincs hasi fájdalom, se puffadás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!