Prosztatagyulladás tünete lehet? Azokat kérdezném akinek már volt gyulladása és tapasztalt esetleg ilyet, hogy érdemes e vele foglalkozni.
Figyelt kérdés
Időnként látok az ondómban kis zselé szerű részeket,van mikor semennyi, van mikor több. Mintha felvenné a húgycső alakját és így kisebb csíkban jön ki amikor így besűrűsödik. Nehezebben is ürül, de nem fáj semmi. Amúgy semmi más tünetem nincs ami gyulladásra utalna, se sűrű fájdalmas vizelés, semmi. Nem rég voltam urológusnál tapintással és ultrahanggal sem látott elváltozást prosztatán csak enyhe meszesedést említett , engem még is aggaszt ez a dolog. Érdemes lenne egy ondó tenyésztés, hátha valami baci lehet a háttérben?okt. 29. 13:43
1/3 A kérdező kommentje:
Kimaradt 34 éves vagyok.
okt. 29. 13:45
3/3 anonim válasza:
Nekem volt már kétszer is prosztata gyulladásom. Az egy nagyon kellemetlen dolog gyakori vizeléssel, véres vizelettel, vizelet elakadással.
Urológus nagy biztonsággal ki tudja szűrni. Ha megtapintja a prosztatádat az fáj.
Nem tudom mit ürítesz ki, de szvsz nem prosztata gyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!