Károsítja a makkomat ha nem húzom rá a fitymát?
De miért tartod úgy? Mármint ha semmi hasznod belőle miért "szeded le" a védőréteget róla?
El lehet lenni fityma nélkül, ne értsd félre, úgy is, ha hátrahúzod...a baj az, hogy esetleg kirepedezik, bevérzik, sebes lesz.
Arra van a fityma, hogy azt védje. A természet ne marra találta ki, hogy szabadon legyen, el van úgyis, de ha nem muszáj? akkor minek tartod úgy,
3: "kirepedezik, bevérzik, sebes lesz. Arra van a fityma, hogy azt védje"
Látszik, hogy fogalmad sincs arról, amihez hozzászólsz. Nekem évtizedek óta hátra van húzva, egyszer nem repedezett ki, vérzett be, lett sebes. Nem tudom, honnan vannak ilyen téves elképzeléseid.
A védelmi funkciója meg addig tartott, amíg az ősember a susnyásban járkált meztelenül. A mai alsóneműktől nincs miért megvédeni, azok semmiféle veszélyt nem jelentenek rá.
5! Lám az egyik metélésfétises!
segítek: nekem sincs fitymám jó gyerek, tapasztalatból beszélek! Mit gondolsz miért van az, hogy sok körülmetélt kenni kénytelen kenőccsel, meg én is azóta másfajta alsót hordok, -KÉNYSZERŰSÉGBŐL- mint előtte?
Konkrétan ma arra is ügyelnem kell, hogy milyen nadrágban ülök fel biciklire...miért? Mert a fitymának van védelmi funkciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!