Károsítja valamiben a péniszem/herém ha passzos boxert hordom?
Ha nem túlságosan szoros, nem lesz gond! A növekedésben nem gátolja.
Azért szokták a bő boxert javasolni, mert egészségesebb a herékre nézve.
Nem véletlenül vannak a tökeid kivül.A zacsi biztosítja megfelelő hőrmérsékletet,mennyire zsugorodik ,vagy tágul ki.
Le fel mozognak.Ha a testhez vannak szoritva ,mindenben gátolva vannak,és ez az egészséges sperma termelésre is veszélyt jelent. .
Az elmúlt kb 50 évben a férfiak fecskét hordtak és mégsem panaszkodtott senki semmire.
Amúgy 15 évesen már nem nagyon fog a cerkád nőni.
8 as ,a rendkivül ostoba te vagy .Ha nem lennél ki kellene találni. Itt a lista mi kárositja .
Az orvosok szerint a férfiak meddőségért felelős lehet:
genetikai probléma,
hereleszállási-zavar miatt kialakuló csírasejt-csökkenés,
a herezacskó vénáinak tágulata (varicocele),
az ülő életmód,
melegfürdő, szauna
a nagyon gyakori kerékpározás, (például versenyszerűen vagy munkából adódóan)
a szűk nadrág, alsónadrág viselése,
elhízás,
cukorbetegség,
a dohányzás (napi 10 szál cigaretta már kifejezetten veszélyes),
az alkoholfogyasztás, drogok fogyasztása,
nehézfém-mérgezés,
a stressz,
illetve mindemellett károsodás egyes gyógyszerek, hormonok szedése és sugárkezelés mellékhatásaként is felléphet.
Előfordulhat az is, hogy a férfi a saját spermiumaival szemben ellenanyagokat termel, és ezért "meddő".
9:
Nyilván neked van igazad, mert előszerváltad ezt a hablatyot valami ún. facebook-os oldalról. Én viszont megkérdeztem az urológusomat, ugyanis mindig ilyet hordok és azt mondta, amit én is.
Az ostoba meg te vagy, ha már elkezdtél ostobáskodni és személyeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!